3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
axxk

Re: Stadko axxk bez Plamka :( nowe zdjcia 30.01

Post autor: axxk »

a wiecie, ze on jakoś nie gustuje w bobach? no słuchajcie a jak ma sie prezentować - w końcu imię zobowiązuje :) Toż to moja kochana śnieżynka

A Sońka pieluchy nie da sobie zalożyć, musze ją budzić brać na ręce i wynosić. a schody mam bardzo strome - ludzie którzy są u mnie sporadycznie często spadaja z nich :) Oj dźwigam wieeele razy w ciagu dnia te moję 18 kilo milości
ANYA

Post autor: ANYA »

:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: za Sonke. Biedna Ty jestes axxk, mam nadzieje, ze Sonce sie poprawi :fingerscrossed:
axxk

Chłopcy jakoś spokojnie siedzą w klatkach obok siebie, zagadują, podgryzają pręty.
postawiłam im klatki zetknięte domkami i chłopcy grzecznie śpią obok siebie. Dzisiaj znalazłam coś dziwnego w klatce:) polarek z daszku Śniezka częściowo a nawet do połowy przeciągnięty był do klatki Stefanka, na daszek jego domku i chłopcy leżeli sobie w 2 klatkach ale na jednym polarku :)
Wzięliśmy chłopców na ręce siedliśmy na wersalce przed tv bardzo blisko siebie tak, że świniaczki były w odległości około 30 cm od siebie i grzecznie siedzieli, zagadywali do siebie, raz Śnieżek próbował przejść do stefanka ale pogłaskany położył się i odpuścił sobie. Zero agresji, wrogości czy jakiegoś nachalnego interesowania się sobą. czyżby to był dobry znak przed próba łączenia?
Trzymanie chłopaków na rękach skończyło się w momencie gdy Śnieżek nasikał na mnie a pól minuty później Stefan na MM. Tylko MM miał większego pecha, bo przebrał się, wziął Stefana ponownie, a on znowu nalał :) w związku z tym chłopcy poszli na wybieg (na zmianę )

A jeszcze dodam, że po obsikaniu mnie przez Śnieżka wzięłam Stefana na chwile siadł, położył się na tych sikach tzn na mokrej bluzce beż żadnego zainteresowania zapachem itp - wcale mu to nie przeszkadza.
Teraz na wybiegu jest Śnieżek, podchodzi do klatki Stefana staje na 2 łapkach i wyjada sianko od Stefana, a Stefcio jakby nigdy nic przyłączył się.

Hmmm Sonia, poprawa jest fajna, dużo ładniej zaczęła chodzić, ale... zaczęły się efekty uboczne. Dzisiaj zastaliśmy zasikane posłanie. Kurcze... dodam, ze właśnie kupiliśmy nową kanapę, mają przywieźć w sobotę. ... Ale coś wykombinujemy, najważniejsze, ze jest poprawa.

Kosiaki, ostatnio chyba dziewczynki sie posprzeczały, bo przez 2 dni Klusia śpią w objęciach z Niunia a Mała na drugim końcu klatki. U dziewczyn życie toczy się leniwie, dużo śpią, jeszcze więcej brudzą :) Klusia nadal ma manię gryzienia wszystkiego. Dałam jej wczoraj pudełko tekturowe - miała co robić przez 5 godzin :)
ANYA

Post autor: ANYA »

Moim zdaniem jest duza szansa ze chlopcy sie dogadaja. Bierzcie ich czesto na kolankowanie i niech sie przyzwyczajaja do siebie.
Laczylam wczesniej Ryana z Angelo ale musialam rozlaczyc bo sie pozarli, polaczylam znowu i chlopacy nawet razem spia, wiec moze u Ciebie tez tak bedzie.
Soniu duzo zdrowka :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
axxk

oni nie mieli szansy na pożarcie sie - to ja zostałam pożarta:)
a może ktoś chciałby jakieś zdjęcia???
kasia1

Post autor: kasia1 »

:fingerscrossed: Biedna Sońka , rzeby wszystko się ułożyło i ze świnkami i z Sońką :fingerscrossed: :fingerscrossed:

Tak, tak !!! Zdjęcia poproszę :)
axxk

to czyje zdjecia dziisaj dac?
kasia1

Post autor: kasia1 »

Może Śniegulka i Stefana :) oraz Sońki :D
P.S. W mojej klasie mam kolegę który ma ksywkę Stefan xD
Lena87