O tym samym pomyślałammartuś pisze:To po fryzjerze poprosimy nowy komiks z Isią w roli głównej
Szczęśliwy dom, gdzie świnki są:)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
twojawiernafanka
Re: Szczęśliwy dom, gdzie świnki są:)
- AQQ
- Miejscowość: Będzin
- Kontakt:
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Z nożyczkami w roli głównej 
Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- kakazuma
- Miejscowość: Opole
- Kontakt:
Isiaczek odpoczywa po przegranej walce z nożyczkami

A oto i rezultat..teraz to dopiero nie wiadomo, gdzie początek a gdzie koniec świnki:)

A tak się chłodzimy..

Przyznaję się bez bicia, że kiedy strzygę Isię to nie mam litości - tnę jak popadnie, byle krótko było. Dla niej to przecież bez różnicy jak wygląda, najważniejsza jest wygoda, a i dla mnie Isia zawsze będzie piękna, najpiękniejsza. Poza tym uważam, że taka "fryzura" ją odmładza
Przy okazji odkryłam na pupie łysy placek z małym strupkiem i trochę łupieżu, miejsce niebolesne ani nie drażniące, może jakaś pozostałość grzybka?
Niby oglądałam je wszystkie, ale naprawdę isiowe futro jest po prostu nie do pokonania. Póki co wystrzygłam i posmarowałam imaverolem.
A włosy przy pipusi to chyba już na zawsze zafarbowały na żółto

A oto i rezultat..teraz to dopiero nie wiadomo, gdzie początek a gdzie koniec świnki:)

A tak się chłodzimy..

Przyznaję się bez bicia, że kiedy strzygę Isię to nie mam litości - tnę jak popadnie, byle krótko było. Dla niej to przecież bez różnicy jak wygląda, najważniejsza jest wygoda, a i dla mnie Isia zawsze będzie piękna, najpiękniejsza. Poza tym uważam, że taka "fryzura" ją odmładza
Przy okazji odkryłam na pupie łysy placek z małym strupkiem i trochę łupieżu, miejsce niebolesne ani nie drażniące, może jakaś pozostałość grzybka?
Niby oglądałam je wszystkie, ale naprawdę isiowe futro jest po prostu nie do pokonania. Póki co wystrzygłam i posmarowałam imaverolem.
A włosy przy pipusi to chyba już na zawsze zafarbowały na żółto
-
Laraine
kakazuma nie przejmuj się, ja też moje panny tnę jak popadnie
tak jak piszesz, byle jak najkrócej. Moje dzisiaj też fryzjera zaliczyły
Isia jest przepiękna w nowej fryzurce 
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
O dziewczyny się pokazały
Patent z lodem rewelacja - też o tym myślałam.
Isia jest cudna z włosami i bez i na pewno docenia, że jej trochę chłodniej, ale jak ona ma to powiedzieć? No, chyba, że w komiksie
Patent z lodem rewelacja - też o tym myślałam.
Isia jest cudna z włosami i bez i na pewno docenia, że jej trochę chłodniej, ale jak ona ma to powiedzieć? No, chyba, że w komiksie
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Na pewno jej teraz lepiej
ale rzeczywiście wygląda tak samo z jednej i z drugiej strony, więc jak będziesz się chciała do pyszczka przytulić to uważaj, bo można się strasznie oszukać

Pyrka i Winicjusz
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Moja Nala też ma żółty zadekkakazuma pisze:A włosy przy pipusi to chyba już na zawsze zafarbowały na żółto
Może Isi coś się zrobiło na skórze przez to długie futro? Jakieś odparzenie albo własnie grzybek tak jak myślisz