2 cudownych Panów do adopcji - Strzelin wst.rezerwacja
Moderator: silje
-
elivevaa
Re: 2 cudownych Panów do adopcji - Strzelin wst.rezerwacja
Derwuś klatkę będę szykowała jak chłopcy będą mieli przyjechać i mam nadzieję że będzie im się podobało
. Tunele też już się szyją
. Czekam z wielką niecierpliwością na swoich pieszczochów 
-
Palomino
uhuhuhu troszkę mnie nie było na forum a tu takie niusy!!
postaram się jutro foteczki chłopcom zrobić
Są bardzo grzeczni, coraz bardziej kontaktowi, nawet sami przychodzą kiedy daję im świeżej wody/sianko/warzywka czy granulacik
Pozdrawiamy
postaram się jutro foteczki chłopcom zrobić
Są bardzo grzeczni, coraz bardziej kontaktowi, nawet sami przychodzą kiedy daję im świeżej wody/sianko/warzywka czy granulacik
Pozdrawiamy
-
elivevaa
Fajnie że resocjalizacja chłopaków przebiega prawidłowo i że są kontaktowi i grzeczni
Miło słyszeć że zachowują się jak na świniaki przystało. Wiem to bo moje poprzednie prosiaczki też chodziły za swoim ludziem jak dostawały granulacik/sianko/woda i warzywka. Oczywiście wszystkiego chciały popróbować. Łakomczuchy
Oczywiście czekam na nowe fotki maluchów
Oczywiście czekam na nowe fotki maluchów
-
elivevaa
Z coraz większą niecierpliwością czekam na prosiaczki
Marzy mi się żeby je przytulić, wyczochrać i oddać im swoje serducho
A tu jeszcze taka ziiiima
Kiedy będą zdjęcia prosiątek 
-
liwus
już niedlugo ma być cieplej
także coraz bliżej waszego spotkania...
-
elivevaa
Transport musi się znaleźć do Białej Podl. a w domu już niecierpliwość wielka. Rodzinka mówi, żeby pójść do sklepu i kupić prosiaczki, ale ja liczę, że przyjadą do mnie Miś i Rubinek
Na wschodzie zima nie odpuszcza jest - 13 dziś 
-
elivevaa
Hej, hej co się dzieje z Misiem i Rubinem 
-
Palomino
z chłopcami wszystko ok,zaraz powiem mojej siostrze ,żeby obfociła chłopców 
mam teraz urwanie głowy- sesja na studiach i masa nauki,egzaminy :/ ostatnio dwa dni pod rząd spałam jedynie po 2 h,trzeciego dnia aż 5h :/
dziś spałam od 23-9 i obudziłam się z takim bólem głowy,że masakra :/
Chłopcy urośli,są bardzo grzeczni
Można przy nich wszystko robić,ale jeszcze troszkę boją się momentu łapania ich (ale po tym co przeszli to wcale się nie dziwię!)-po wzięciu na ręce jest już ok
foteczki powinny być niebawem
a ja lecę do nauki...czeka mnie w tym roku jeszcze egzamin inżynierski, oddanie pracy inż i obrona o.O
edit:
-----------------------------------------------
Ok proszę Państwaaaaa oto chłopcy

całujemy łapkę!!

Zwróćcie uwagę na zmianę jaka zaszła w prosiaczkach! Pożegnaliśmy grzybka,pożegnaliśmy wszołki! Futerko ślicznie lśni, chłopcy mają zadowolone minki a nie przerażone jak kiedyś
mam teraz urwanie głowy- sesja na studiach i masa nauki,egzaminy :/ ostatnio dwa dni pod rząd spałam jedynie po 2 h,trzeciego dnia aż 5h :/
dziś spałam od 23-9 i obudziłam się z takim bólem głowy,że masakra :/
Chłopcy urośli,są bardzo grzeczni
Można przy nich wszystko robić,ale jeszcze troszkę boją się momentu łapania ich (ale po tym co przeszli to wcale się nie dziwię!)-po wzięciu na ręce jest już ok
foteczki powinny być niebawem
a ja lecę do nauki...czeka mnie w tym roku jeszcze egzamin inżynierski, oddanie pracy inż i obrona o.O
edit:
-----------------------------------------------
Ok proszę Państwaaaaa oto chłopcy

całujemy łapkę!!

Zwróćcie uwagę na zmianę jaka zaszła w prosiaczkach! Pożegnaliśmy grzybka,pożegnaliśmy wszołki! Futerko ślicznie lśni, chłopcy mają zadowolone minki a nie przerażone jak kiedyś
-
elivevaa
Pysiaki mają ładnie zaokrąglone boczki i takie ciekawskie pysie, zainteresowanie otaczającym je światem
Jedzenie dla prosiątek już mam i zastanawiałam się czy kupić im jeszcze chipsy z lucerną, marchewką. Pomyślałam, że takie rzeczy to kupie jak będą już prosiaczki to nie jest karma pierwszej potrzeby
Teraz już czekam spokojnie na przyjazd chłopaków do mnie
Domyśliłam się, że ktoś tu ma jakieś egzaminy, ale mam nadzieję że idą dobrze i będzie niedługo finał i chwila przerwy
Powodzenia życzę w obronie pracy inżynierskiej trzymam mocno 
Jedzenie dla prosiątek już mam i zastanawiałam się czy kupić im jeszcze chipsy z lucerną, marchewką. Pomyślałam, że takie rzeczy to kupie jak będą już prosiaczki to nie jest karma pierwszej potrzeby
Domyśliłam się, że ktoś tu ma jakieś egzaminy, ale mam nadzieję że idą dobrze i będzie niedługo finał i chwila przerwy