Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki... ZAMKNIĘTE DO 1 LUTEGO

Post autor: sosnowa »

Mogę z całym przekonaniem powiedzieć, że wyroby pastuszkowe są super i w ogóle nic się z nimi nie dzieje w praniu. Po doświnieniu piorę norkę 2 albo i trzy razy w tygodniu (i tak jest cięgle brudna, Turbula to fleja) i za każdym razem wygląda jak nowa. Prośka, zwłaszcza, że do kapciocha się nie mieści bidula, potrzebuje tej norki do życia, albo siedzi w środku, albo na wierzchu, albo łypie, czy aby jest. jak wyciągam i piorę w pośpiechu to łazi ponura albo wyzywająco smętnie się kuli w osieroconym miejscu, lub obok, nieważne jaki ma substytut. Na szczęście pastuszkowe wyroby tez piorunem schną jak są wywirowane na średnie obroty nawet. Przynajmniej jak jest zima i ogrzewanie powietrze wysusza.
Za to Grawiśka kocha pastuszkowy tunel, tylko jest porządna i w nim nie leje i bobczy tylko tyle, żeby było wiadomo, że to jej. Acha, i jeszcze uwielba wiszące gniazdo!
Nie rozgryzłam jeszcze metody wstawiania zdjęć, stąd próba odmalowania tego słowem.
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Uwaga - Pastuszek ma chwilowy (lub długotrwały) problem z komputerem, przez co nie ma dostępu do wątku. Proszę o cierpliwość :)
Obrazek
ŚwińskaMama

Post autor: ŚwińskaMama »

1 luty zbliża się wielkimi krokami - czekam na powrót i w międzyczasie piszę wiadomość z pytaniami o zamówienia dla świniaka ;)
Hahnoto

Post autor: Hahnoto »

I ja też byłabym chętna na nowy hamaczek i może zamiast zwykłego legowiska to tzw. kapcioch? :D
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

O jak dobrze, juz jutro luty! A jak tam komputer? Oj, czekamy, czekamy.......
Ewaunia

Post autor: Ewaunia »

Wiem, że dzisiaj jeszcze zamknięte ale zamówienie chcę złożyć na 3 kapciochy kolorowe (fiolet, róż, seledyn może jakieś wzorzyste), każdy inny.

Ładny jest Hallo Kitty czerwony, Angry Birds różowy i żabki

I jeszcze hamako-tunel bym chciała, mam klatkę 150x75 ale dokładny wymiar podam w poniedziałek.
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Panna Fiu Fiu pisze:Uwaga - Pastuszek ma chwilowy (lub długotrwały) problem z komputerem, przez co nie ma dostępu do wątku. Proszę o cierpliwość :)
Tak dla przypomnienia :)
Maddie

Post autor: Maddie »

Maddie pisze:Wiem, że narazie zamknięte, ale zamówienie chyba można złożyć (?) ;)
Poproszę o tunelohamak + półkola i karabińczyki. Jeśli jest taka możliwość to poproszę o wymiary 38x30, wysokość 18cm
Kolory: hamak zielony w seledynowe nosorożce (tak, to są nosorożce na 100% :P ) a tunele obojętnie, najlepiej też jakieś zielone lub niebieskie albo fioletowe. To nie ma wielkiego znaczenia ;)

Do tego poproszę jeszcze jamkę. Jeśli można to dokładnie taką samą kolorową jak na zdjęciu :)

Ile to mniej więcej wyjdzie cenowo?
Mała korekta do mojej poprzedniej wypowiedzi
Jeśli chodzi o tunelohamak to się zdecydowałam jeśli chodzi o kolory: hamak nadal zielony w seledynowe nosorożce, a tunele fioletowe. ładny kontrast :)
Mam nadzieję że niedługo strona będzie aktywna
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki... ZAMKNIĘTE DO ODWOŁANIA

Post autor: pastuszek »

Mój komp powrócił do świata żywych - mam nadzieję, że na stałe; póki co będzie zamknięte do 3 marca.
Aktualnie zajmę się ogarnianiem zaległości i zamówień, które pojawiły się w czasie mojej nieobecności - wystarczą na cały luty.
Ogarnę to wszystko i wracam.

Na pw poodpowiadam jak ustalę cennik.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”