Niestety nie zgodzę się z tym - kiełki słonecznika są lepsze od selera naciowego a za buraka to da się pokroićCynthia pisze: Bianka ma na świat wywalone, no chyba że masz seler naciowy
Bianka - adopcja wstrzymana [Warszawa]
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- kdp2
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Bianka - adopcja wstrzymana [Warszawa]
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No tak.
Bianka ze Sroczką u mnie. Adopcja nadal wstrzymana, myślę, że najbliższy tydzień pokaże, czy Bianka się nadaje do tego zestawienia.
Na razie zachowują się dziwacznie. Cisza, spokój, a potem nagła kłótnia, w której Sroka gania Biankę, Bianka kopie ją nogą i wrzeszczy: "Nie rusz mnie! Nie dotykaj!" Sroka jej nie gryzie, tylko grozi, chodzi na sztywnych nogachi turkocze. A potem razem gryzą kawałek marchewki.
jeśli sie nie dogadają, to spróbuję łączenia Ikera ze Sroczką, ale to będzie ze szkodą dla Bianki...
Bianka ze Sroczką u mnie. Adopcja nadal wstrzymana, myślę, że najbliższy tydzień pokaże, czy Bianka się nadaje do tego zestawienia.
Na razie zachowują się dziwacznie. Cisza, spokój, a potem nagła kłótnia, w której Sroka gania Biankę, Bianka kopie ją nogą i wrzeszczy: "Nie rusz mnie! Nie dotykaj!" Sroka jej nie gryzie, tylko grozi, chodzi na sztywnych nogachi turkocze. A potem razem gryzą kawałek marchewki.
jeśli sie nie dogadają, to spróbuję łączenia Ikera ze Sroczką, ale to będzie ze szkodą dla Bianki...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
tak samo to wyglądało gdy Brigit siedziała z Bianką, wspólne jedzenie, gonitwa, wrzask, spokój...
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No ale jak nie Sroka, to kto? Ikera sprała... Jagę lała. A tu jest względny spokój. Ona taka śliczna i taka fajna do ludzi A Sroczka jest ładna, choć trochę dzika.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ale ja porcello napisałam to w sensie pozytywnym. Bianka z Brigit tak żyły... 3 miesiące? 4? I jak widać, to nie była agresja, tylko charakter...
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
aha. No ale kto to wytrzyma na dłuższą metę? To nie sa milusie świneczki, tylko baby z charakterem!
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wiesz, może z czasem... Wyluzują
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nie chce ich stresowac fotkami, może w dzień, bez flesza.
Jeden z hamaków uznały za "lepszy" i ustalają sobie jakoś, która będzie tam leżała. teraz lezy Bianka, Sroka je. Ciekawe, kiedy sroka uzna, że dość wylegiwania...
Jeden z hamaków uznały za "lepszy" i ustalają sobie jakoś, która będzie tam leżała. teraz lezy Bianka, Sroka je. Ciekawe, kiedy sroka uzna, że dość wylegiwania...
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Docierają się. Czasem skubia, ale nie gryzą. Jeszcze kilka dni i, mam nadzieję, że nastąpi uroczyste połączenie wątków i uruchomienie adopcji.
Tak dzisiaj pannice się wylegują, choć rano owszem, hałasowały niezgorzej, ale one obie młode, a Sroczka jeszcze dość szalona i uprawia popkorning na hamaku
Tak dzisiaj pannice się wylegują, choć rano owszem, hałasowały niezgorzej, ale one obie młode, a Sroczka jeszcze dość szalona i uprawia popkorning na hamaku
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Pierwszy porządny wspólny wybieg. Po dwóch godzinach biegania padły i śpią jak zabite!