Westa i Fortuna :) dwie małe pandy [BYDGOSZCZ]w drodze do DS
Moderator: silje
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Re: Westa i Fortuna :) dwie małe pandy [BYDGOSZCZ] zarezerwo
Chyba trzeba się jeszcze troszkę wstrzymać, bo jedna z przyszłych koleżanek pando-panienek ma jakieś brzydactwo skórne. Trzeba doleczyć do końca...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
To na drugi weekend grudnia, bo potem jadę dopiero w marcu
Cynthia pisze:To na drugi weekend grudnia
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Lutego znaczy... Ja nie wiem co ja z tym grudniem... Bo na mecz się gapię
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
grudnia? może...hmm? lutego? myślę, że będzie okCynthia pisze:To na drugi weekend grudnia, bo potem jadę dopiero w marcu
Witam wszystkich bardzo serdecznie,
Piszę po raz pierwszy na forum Wczoraj miałam wizytę odnośnie adopcji Westy i Fortuny. Spotkanie przebiegło bardzo sympatycznie i bez zastrzeżeń co do nas ( pozdro dla Magdy). Moje prosiaki, tj. Wisława oraz Antonina z niecierpliwością oczekują na przyjazd nowych koleżanek do brykania po pokoju hehehehe.
Obecnie leczymy Wisię z drożdżaka na pyszczku. Dostaje lekarstwa i jest odizolowana od Tośki.
Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum ponieważ jest tu wiele cennych uwag i sugestii co do pielęgnacji futrzaków!!!!
Pozdrawiam serdecznie,
Marlena
Piszę po raz pierwszy na forum Wczoraj miałam wizytę odnośnie adopcji Westy i Fortuny. Spotkanie przebiegło bardzo sympatycznie i bez zastrzeżeń co do nas ( pozdro dla Magdy). Moje prosiaki, tj. Wisława oraz Antonina z niecierpliwością oczekują na przyjazd nowych koleżanek do brykania po pokoju hehehehe.
Obecnie leczymy Wisię z drożdżaka na pyszczku. Dostaje lekarstwa i jest odizolowana od Tośki.
Bardzo się cieszę, że znalazłam to forum ponieważ jest tu wiele cennych uwag i sugestii co do pielęgnacji futrzaków!!!!
Pozdrawiam serdecznie,
Marlena
Fajnie, że jesteście na forum!
hehe też się bardzo cieszę wrzucę fotki moich obecnych prosiaków i nowych mieszkańców jak już dotrą :)twojawiernafanka pisze:Fajnie, że jesteście na forum!
Koniecznie!
Wysłałam Ci prywatną wiadomość
Wysłałam Ci prywatną wiadomość
Wisia właśnie wróciła z kontroli - jest już praktycznie zdrowa jeszcze przez parę dni ma być odizolowana, ale to tylko w ramach ostrożności.
Teraz tylko się martwimy, czy nie jest za zimno na przejazd dziewczyn z Bydgoszczy do Bielska.
Teraz tylko się martwimy, czy nie jest za zimno na przejazd dziewczyn z Bydgoszczy do Bielska.