Kasia[Katowice] [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

vava78

Re: Kasia[Katowice] wstępna rezerwacja vava78

Post autor: vava78 »

My również trzymamy kciuki, u nas w kraju niestety trzeba czekać na wszystko, terminy...czerwiec, dlatego wbijamy się prywatnie.
Mam nadzieję, że będzie dobrze i w końcu się doczekamy na Kaśkę!!! :fingerscrossed:
Sabina

Post autor: Sabina »

Witam.
Czy byłyby jakieś świnki do adopcji ?
Pozdrawiam Serdecznie.
Sabina Karkoszka.
Tysia

Post autor: Tysia »

Kasia się rozkręca :) Właśnie dostała kolację i nie dała mi wsadzić miski do klatki, bo już się pchała :D a jak postawiłam, to odeszła i odwaliła piękny popcorning i fru do michy. Waga kasi dalej niska 789g, ale i tak już troszeczkę udało się przybrać. Zaczyna jeść jak świnia, choć początki były trudne, więc i tak jestem bardzo zadowolona. Najbardziej lubi marchewkę, ogóra i wszystko co zielone, pomidor i papryka są trujące.
Tysia

Kasia na wybiegu od godziny i co?? Ani boba, ani siku, wszystko w kuwecie..Pierwszy raz poszła sama, a później ją 2 razy wrzuciłam jak widziałam, że nie wie gdzie zrobić i zaczęła chodzić sama..No błagam, a moje baby robią gdzie popadnie :|
Tysia

Kasia wczoraj zaczęła kaszleć, rano polecieliśmy na rtg.. praktycznie w większej części płuc nie ma powietrza.. Z rtg pojechaliśmy do naszej przychodni. Dostała leki, nie wiadomo czy to zapalenie płuc, czy trwałe zmiany. Ogólnie płuca mają jakoś dziwną strukturę.. W tym momencie nie jestem w stanie powiedzieć, co z tego wszystkiego wyjdzie..
Awatar użytkownika
jadziulka
Miejscowość: Lubin
Kontakt:

Post autor: jadziulka »

O kurcze niedobrze! Moja india miała połowę płuc bez powietrza, brała antybiotyk ponad miesiąc czasu i była nebulizowana ze 3 miesiące.
Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Post autor: DanBea »

U Kasi większość płuc jest bezpowietrzna. Pani kardiolog powiedziała mi, że to cud, że ona jeszcze żyje. Niestety jej stan jest poważny. Kasiu :fingerscrossed: walcz maleńka!
Obrazek
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Walcz,trzymamy jak nie wiem.
Laraine

Post autor: Laraine »

Kasiu, walcz :fingerscrossed: trzymam kciuki z całych sił!
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

My też bardzo mocno trzymamy za dziewczynkę! :fingerscrossed: :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”