tak kupiłam za duzy i poskładałam boki więc powstała megakuwetaDzima pisze:Fajny pomysłA z czego jest ten wybieg/zagroda zrobiona? Polipropylen?
Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
- 

sysa90
Re: Zdjęcia naszych klatek
- 

sysa90
karolinaa pisze:Sylwia, tak właśnie świnki powinny mieszkać: wielki kojec z wyjściem na pokójŚwietnie im to wszystko urządziłaś! Nie wyobrażam sobie, żeby mogły trafić lepiej
Zwłaszcza, że to jasie-wędrowniczki
Załóż im koniecznie wątek w dziale "moje świnki"
Teraz to Zuzia zrobiła się wieksza wędrowniczka, Jaś to codziennie rano ma jogging wogół pokoju śmiga z 15 min dookoła. Teraz nie wyobrażam sobie że mogłabym je trzymac w klatce tu maja swój kąt i czują się bezpiecznie.
Myslałam juz nad założeniem wątku, muszę usiąść i jakos go napisać

Karola na Twoje życzenie
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=1766
  http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=1766- 

Acinetobacter
A my mamy taki domek http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic ... 997#p72997 wklejam linka żeby nie walać forum zdjęciami a tam możecie sobie obejrzeć wszystkie zdjęcia

- 

Assia_B
Jak tak oglądam Wasze klatki to widzę, że sporo z Was używa kuwety, a w pozostałej części klatki jest czysto. Jak to zrobiłyście? Ja nie mogę nauczyć Pieszczocha, żeby załatwiał się w jednym miejscu...

- 

sysa90
ja w miejscu toalety na nowy zwirek zawsze kładę troche starego zasikanego, wtedy czują zapach i wiedza gdzie robic  

- 

Assia_B
też próbowałam przekładać w jedno miejsce, ale to póki co nic nie daje...

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Świnka musi sama zacząć (czyli chcieć  ) robić w jedno miejsce i dopiero wtedy warto postawić tam kuwetę, innego pomysłu nie mam.
 ) robić w jedno miejsce i dopiero wtedy warto postawić tam kuwetę, innego pomysłu nie mam.

) robić w jedno miejsce i dopiero wtedy warto postawić tam kuwetę, innego pomysłu nie mam.
 ) robić w jedno miejsce i dopiero wtedy warto postawić tam kuwetę, innego pomysłu nie mam.Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

Za TM
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia- 

kama935
A królestwo Bobczysława wygląda tak

Zrobiony wybieg obok klatki też jest cały czas otwarty 

No i odnośnie kaloryferów, to u mnie są wyłączone, bo jest kominek

Zrobiony wybieg obok klatki też jest cały czas otwarty

No i odnośnie kaloryferów, to u mnie są wyłączone, bo jest kominek
- 

Ewaunia
Ale wypas!!!
Nic, tylko być świnką i mieszkać u Ciebie!!!

Nic, tylko być świnką i mieszkać u Ciebie!!!