kleymore wcześniej pisała,że Oreczka i Benjamin są po przejściach i odtrącone przez swoje stada, więc po co je na nowo stresować i łączyć na siłę?One są najszczęśliwsze w pojedynkęwelusiaaa pisze:Teraz tylko przyjaciel dla Canonka
Toffi & Duduś [*]
Moderator: pastuszek
-
anuleczka
Re: Czworopak: Duduś, Alfik, Albert, Orka, ogonek Benji
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Akurat świnki morskie w 99% nie są szczęśliwe w pojedynkę
Ten 1% to świnki, które są agresywne wobec innych.
-
Tysia
A z tego 1% jeszcze część świnek da się połaczyćPanna Fiu Fiu pisze:Akurat świnki morskie w 99% nie są szczęśliwe w pojedynkęTen 1% to świnki, które są agresywne wobec innych.
-
anuleczka
akurat Oreczka to właśnie ten 1% ona jest szczęśliwa na widok człowieka a zamiera na widok innej świnki atakuje bez ostrzeżeniaPanna Fiu Fiu pisze:Akurat świnki morskie w 99% nie są szczęśliwe w pojedynkęTen 1% to świnki, które są agresywne wobec innych.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
A z iloma świnkami miała kontakt? Jedną? Dwoma? Całym stadem? To wcale nie oznacza, że jest aspołeczna.
-
anuleczka
Oreczka była łączona przez 3 lata z około 7 samiczkami osobno i z całym stademPanna Fiu Fiu pisze:A z iloma świnkami miała kontakt? Jedną? Dwoma? Całym stadem? To wcale nie oznacza, że jest aspołeczna.
-
kleymore
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
Pozwólcie, że sama zadecyduję, czy moje zwierzaki będą żyły w pojedynkę, czy nie, a jeżeli będą "samotnikami" to na pewno będzie na to konkretny powód, a nie upodobanie.
Nie mam zamiaru latać na szycia pysków, a mam wiele innych, lepszych zajęć niż pilnowanie 24h na dobę czy jedna drugiej nie pogryzie.
Nie mam zamiaru latać na szycia pysków, a mam wiele innych, lepszych zajęć niż pilnowanie 24h na dobę czy jedna drugiej nie pogryzie.
-
elka_w
Świnka sama nie oznacza świnki samotnej
Mają nas, a ludzie potrafią być świniami
Kochana jaką decyzje podejmiesz masz pewność, że jest podyktowana dobrem i miłością zwierzaka
Mają nas, a ludzie potrafią być świniami
Kochana jaką decyzje podejmiesz masz pewność, że jest podyktowana dobrem i miłością zwierzaka
-
anuleczka
elka i tu mi zaimponowałaśelka_w pisze:Świnka sama nie oznacza świnki samotnej![]()
Mają nas, a ludzie potrafią być świniami![]()