Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: Dzima »

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Anya "mu utnie" i potem Ryan się okaże najlżejszą z jej świnek :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima pisze::rotfl: :rotfl: :rotfl:
Anya "mu utnie" i potem Ryan się okaże najlżejszą z jej świnek :szczerbaty:
i jeszcze go pewnie dotuczyć trzeba będzie bo będzie miał za niską wagę :szczerbaty: :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzisiaj mam troche kaca wiec moj TZ przyniosl mi sniadanko do lozka i nakarmil swinki :D Poglaskal Lewisa bo ten przyszedl do mojego TZa. Jeszcze troche i zacznie sprzatac im klatki :D

A co do Ryana to nigdy nie bedzie wazyl mniej niz Diablo wiec nie bedzie najlzejsza moja swinka no i nie wiem czy bede go kastrowala, ale napewno zawioze go na kontrole taka przed kastracja.

Chociaz....
Obrazek

Dzisiaj jestem zbyt leniwa zeby robic fotki, wiec wstawie stare bo i tak pewnie duzo osob ich nie widzialo na starym forum.
Wiec: Ryan skoro juz o nim mowa
Dasz buziaka?
Obrazek
Mwah!
Obrazek
Zakupowy potwor (zawsze mi torby sprawdza)
Obrazek
Nie moge sie napatrzec na zdjecia na ktorym moje swinki sa razem
Obrazek
Alf uwielbia wyciagac przednie lapki
Obrazek
Mamusiu! Zrob sobie przerwe w uczeniu i daj mi jesc bo jestem taki glodny. Jadlem az 5 min temu!
Obrazek
Przeciez wiem, ze mi cos kupilas
Obrazek
Rany jak ja bym chciala zeby moje swinki znowu byly razem
Obrazek
Sophie Lee z Ryanem (corka moich znajomych)
Obrazek
Obrazek
Uciekinier! Ruby zostawila swoje dziewczyny u mnie na pare dni i Ryan tak bardzo chcial isc do nich ze wyszedl gora klatki :o
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tak mial wygladac domek Angelo, Ryana i Alfa ale sie nie dogadali :sadness:
Obrazek
Obrazek
A to Lewis jak do mnie przyjechal, nie mialam gotowej klatki bo to byl spontan i wsadzilam go do kartonu zeby przygotowac klatke, ale ten ciekawski swiata swinek chcial zwiedzac mieszkanie.
Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

ANYA pisze: Zakupowy potwor (zawsze mi torby sprawdza)
Obrazek
Dobrze, że nie sika do reklamówek :lol:
Obrazek
ANYA

Martus Ryan nie sika do reklamowek bo wie ze tam jedzenie jest.

News z ostatniej chwili.
Ryan i Angelo sa razem na wybiegu.
Angelo dobijal sie ciagle do Ryana i pamietam jak oni razem kiedys lezeli i stwierdzilam, ze w razie co to ich szybko rozdziele.
Troche sie ganiali, Ryan zgwalcil kilka razy Angelo, ten uciekl do domku gdzie nie pozwolil wejsc Ryanowi, Ryan sie wycofal. Poganiali sie znowu i polozyli kolo siebie, potem znowu poganiali. Tylko, ze wiem, ze jak teraz ich wsadze do klatki to bedzie dobrze a za jakis czas znowu Ryan zacznie go gryzc. Sama nie wiem co zrobic :think: Powiem, ze jestem pod wrazeniem jak moje swinki sa wysportowane. Ryan taki ciezki a jak on skacze :shock: a Angelo przeskoczyl przez Ryana :o

Edit: weszlam do pokoju a Ryan i Angelo leza leb w leb razem. Sa razem od 20 min a juz sobie leza. Wloze ich razem do duzej klatki gdzie beda mieli osobne pokoiki :D
Prosze tylko nie piszcie ze jak super bo sie wszystko rozwali miedzy nimi (nie zapeszajcie). Trzymajcie tylko kciuki zeby bylo oki miedzy nimi, bo te dwie swinki powinny byc razem.
Troche popsuje mi to plan bo chcialam polaczyc Angelo i Alfa po kastracji od razu bo moze obolali nie beda sie na siebie rzucac a reszte razem ale coz tak tez nie bedzie zle.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

to ja nie zapeszam, ale trzymam kciuki.. :fingerscrossed: :fingerscrossed: a fotki prześliczne.. ten całusek.. o to jak "prosi" o jedzonko :buzki: :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Kciukamy :fingerscrossed: :fingerscrossed:
ANYA pisze:
A co do Ryana to nigdy nie bedzie wazyl mniej niz Diablo wiec nie bedzie najlzejsza moja swinka no i nie wiem czy bede go kastrowala, ale napewno zawioze go na kontrole taka przed kastracja.

Chociaz....
Myśl, myśl nad kastracją, bo może masz za duże skupisko testosteronu w domu i dlatego tak szaleją 8-)
Obrazek
I to sianko między... :nie_powiem: :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Dzima Ryan zawsze ma sianko pomiedzy :nie_powiem: :lol:

Wczoraj jak wlozylam chlopakow razem do klatki to byl taki blogi spokoj. Siedzialam tak kolo nich i mowie sobie, ze te swinki chyba sie lubia bo odpychali sie od siana ale bez zgrzytow, mijali sie jakby mieszkali w klatce od dawna. Wiec poszlam spac i nagle w srodku nocy sie zerwalam, bo myslalam, ze cos sie dzieje Ryanowi bo tak strasznie sie darl. No naprawde glosno krzyczal i myslalam, ze go zamorduje :glowawmur: polozyl sie na Angela miejsce i nie chcial zejsc a jak Angelo probowal go wygonic to tak sie darl jakby go ze skory obdzierali (Ryan jest pod tym wzgledem straszny). Oczywiscie Lewis tez sie do chorku dolaczyl i bylo wariatkowo u mnie w sypialni.
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Ale nie rozdzieliłaś ich jeszcze?

My wciąż trzymamy za Twoje stado :fingerscrossed: :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”