Gucio [wst.rezer.] i Kokoszek w nowym domu
Moderator: silje
-
jucha28
Re: Gucio [wst.rezer.] i Kokoszek w nowym domu
Gucio już w nowym domku, trochę się stresuje, ale dzisiaj zaczął jeść i nawet zwiedzał swój domek . Bobków na razie nie ma, ale widzieliśmy jak je zajada

-
ciupek
Cieszę się Jucha28
Teraz czekamy na jakieś fotki
-
jucha28
Chętnie wrzucę jakieś fotki, ale niestety nie wiem jak to zrobić 
-
kfeva
Super!jucha28 pisze:Gucio już w nowym domku, trochę się stresuje, ale dzisiaj zaczął jeść i nawet zwiedzał swój domek . Bobków na razie nie ma, ale widzieliśmy jak je zajada![]()
![]()
-
jucha28
Guciolek już wszystko zjada , lubi leżeć na hamaku, kupki już są

-
kfeva
To chyba cecha szczególna świnek od kimeryjucha28 pisze:Guciolek już wszystko zjada , lubi leżeć na hamaku, kupki już są![]()
![]()
-
ciupek
Mnie się wydaje, że to cecha szczególna szczęśliwych i beztroskich świnekkfeva pisze:To chyba cecha szczególna świnek od kimeryjucha28 pisze:Guciolek już wszystko zjada , lubi leżeć na hamaku, kupki już są![]()
![]()
Jucha28 jeśli chodzi o zdjęcia to ta wchodzę na http://tinypic.com/ wybieram zdjęcie za pomocą przycisku "Przeglądaj", rozmiar wybieram jako "Message Board (640x480)", i klikam "Prześlij teraz. Pojawia się strona z czterema linkami do mojego zdjęcia, wybieram "Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych" i kopiuję link pod spodem. Potem wklejam ten link do mojej odpowiedzi którą chcę zamieścić na forum. Tinypic jest darmowy i nie trzeba się rejestrować aby zamieścić zdjęcia.
Uściski i mizianka dla Guciolka :*
-
kfeva
Jaki on śliczny
I jaką ma ładną, kolorową klatkę
I jaką ma ładną, kolorową klatkę
-
ciupek
Ale ma super mieszkanko
Słodziaczek kochany