- wiek świnki- ok roku
- płeć świnki-samczyk
- adopcyjne numerki świnek-1299
- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo- Nadia 79 (Wrocław)
- historię zwierzęcia, przebyte choroby- nie znamy wcześniejszej historii, na chwilę obecną świnka zdrowa (badana przez weterynarza)
- informacje dot. diety- powoli zaczyna się przekonywać do CC, sianko, seler naciowy, natka pietruszki, koperek,marchew, cykoria, nie lubi papryki czerwonej. Na razie jest u mnie 3 dzień, więc jesteśmy w fazie testów.
- stan adopcji - wolny
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia -- do adopcji do innego samczyka
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę- cacper@interia.pl lub na priv
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- sama sobie wydałam.
Dwa dni temu zadzwoniła do mnie jedna z forumowiczek i poprosiła o odbiór świnki z jednego ze sklepów zoologicznych, ponieważ robiono tam wymianę "towaru"

Co było robić, wsiadłam w auto i pojechałam.
Rudi okazał się być ślicznym, zdrowym (przebadanym u świnkowego weta) chłopczykiem

Na razie jest bardzo wystraszony, ale po jednym dniu głodówki, zaczyna jeść prawie wszystko co mu się wrzuci do klatki, nawet czasami uda mi się go przyłapać jak śpi w kapcioszku, choć przeważnie siedzi przerażony w kącie i na każdą próbę wzięcia go na ręce reaguje paniką .
Myślę jednak, że to tylko takie trudne początki, bo dzisiaj kiedy udało mi się go złapać, rozpłaszczył się na moich kolanach, a pyszczek położył jak prawdziwy kanapowy piesek

Sami zresztą zobaczcie jaki z niego słodziak...
Czaimy się na jedzenie

Kolankujemy

Kto mnie pokocha ?