Femur
Moderator: silje
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Femur - maluszek do adopcji po wyleczeniu [Warszawa]
dobra, bardzo się nie spieszy.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Martu.ha sory, te dane AG-S to chyba powinny byc przez PW, bo to narusza ochronę danych osobowych. To jest publiczny wątek.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
To dane weterynarzy też powinniśmy przesyłać jedynie przez PW?
To pewnie jej służbowy telefon, chyba że używa do pracy prywatny...

- martu.ha
- Kontakt:
czemu? dane lekarzy nie są prywatne, to są dane z wizytówki, którą każdy może wziąć. Podałabym stronę pani Agaty, na której będą te same dane, ale strona jeszcze w produkcji
wszystko w porządku.

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
A, to co innego!
Lepiej dmuchac na zimne, wiesz
Lepiej dmuchac na zimne, wiesz

- martu.ha
- Kontakt:
Femurek jest po kontroli u pani zoofizjoterapeutki.
Dostał wielkie pochwały, również od Dr Kasi. Jest w świetnym stanie, ruchomość stawów znacznie się poprawiła. Jest jedynie jeszcze lekkie zesztywnienie stawu kolanowego oraz lekka różnica w umięśnieniu zdrowej i chorej nogi, ale rozćwiczymy to
Jedna łapka jest i zawsze będzie trochę krótsza, jednak nie powinno mu to sprawiać żadnych problemów w przyszłości.
Obserwując, jak zasuwa po podłodze, nikt by nie powiedział, że mały miał jakikolwiek uraz
Zapisane ma dalsze ćwiczenia, tor przeszkód i ogólnie dużo ruchu. Na piłce ćwiczyć nie chciał za bardzo, ale poza tym świetnie sobie radzi, jest bardzo ciekawski, przyjazny, miziasty i... żarłoczny
ale w tym wieku to normalka.
Stwierdzam, że jest gotowy do adopcji, chętnych proszę o maila na adopcje@forum.swinkimorskie.eu
A Pani Agata bardzo się ucieszyła z dyplomu i kalendarza i poleca się na przyszłość w razie potrzeby
Dostał wielkie pochwały, również od Dr Kasi. Jest w świetnym stanie, ruchomość stawów znacznie się poprawiła. Jest jedynie jeszcze lekkie zesztywnienie stawu kolanowego oraz lekka różnica w umięśnieniu zdrowej i chorej nogi, ale rozćwiczymy to

Jedna łapka jest i zawsze będzie trochę krótsza, jednak nie powinno mu to sprawiać żadnych problemów w przyszłości.
Obserwując, jak zasuwa po podłodze, nikt by nie powiedział, że mały miał jakikolwiek uraz

Zapisane ma dalsze ćwiczenia, tor przeszkód i ogólnie dużo ruchu. Na piłce ćwiczyć nie chciał za bardzo, ale poza tym świetnie sobie radzi, jest bardzo ciekawski, przyjazny, miziasty i... żarłoczny

Stwierdzam, że jest gotowy do adopcji, chętnych proszę o maila na adopcje@forum.swinkimorskie.eu
A Pani Agata bardzo się ucieszyła z dyplomu i kalendarza i poleca się na przyszłość w razie potrzeby

To, co udało Wam się osiągnąć, jest niesamowite! Jestem pełna podziwu! 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Minęłam się z Martu.ha w klinice, nie widziałam Małego niestety, bo już poszli, kiedy ja weszłam, ale i tak słyszałam same zachwyty nad nim i nad osiągnięciami - no i nad dyplomem. To bardzo miłe 

- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
Super!
Kolejny świń wyleczony:) Teraz tylko dobry domek dla malucha:)