Puckowe futerka- Cezarek*, Diablik i Bambolina i Ryszard pies*
Moderator: silje
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
-
ania.d
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Puckowe futerka
Z tymi podwiniętymi łapkami na prawdę przypomina kurę
Ryszard szykuj się - ciocia Ania wpadnie w przyszłym tygodniu z prezentem noworocznym! 
Rzadko bywam na forum, więc jak coś pilnego to PW albo smsy 
-
miŁOŚniczka
Ryszard ma minę, jakby mu czegoś brakowało...
pucka! No nie bądź taka, dorzuć jeszcze jedną poduchę
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
A jeszcze lepiej dwie.miŁOŚniczka pisze:Ryszard ma minę, jakby mu czegoś brakowało...
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Królewicz na ziarnu grochu 
-
Evelin
- Miejscowość: podlaskie
- Kontakt:
Pucka - zdjęcia super..naprawdę..pozdrawiam cierpliwego Ryszarda...Zytkę-Mietkę..i resztę całą też
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
A u nas - zmiany -
Poszłam z Bianką do kdp2 żeby zobaczyć jak zareaguje na Sroczkę-tymczaskę która mieszka u Kasi z jej Fuksem, kastratem. I ... wróciłam z Fuksem
Bianka została ze Sroczką w klatce, Fuks siedzi przytulony do mojej Jagny na wybiegu
Plan jest taki że Bianka ze Sroczką u Kasi "dotrą się" do końca tygodnia i trafią już jako dwie świnki do adopcji do Porcelli. A Fuks wróci do właścicielki.
Wsadziłam ich wczoraj razem do klatki - Jagę i Fuksa, Jaga na niego furczy i wtedy on odchodzi, bo to dżentelmen.
W nocy też razem siedzieli, jak szłam do pracy to podzieliłam im klatkę. Fuks miał o to pretensje i był niepocieszony. Podzieliłam raczej dla swojego spokoju niż dlatego że coś było "nie tak".
Poszłam z Bianką do kdp2 żeby zobaczyć jak zareaguje na Sroczkę-tymczaskę która mieszka u Kasi z jej Fuksem, kastratem. I ... wróciłam z Fuksem
Bianka została ze Sroczką w klatce, Fuks siedzi przytulony do mojej Jagny na wybiegu
Plan jest taki że Bianka ze Sroczką u Kasi "dotrą się" do końca tygodnia i trafią już jako dwie świnki do adopcji do Porcelli. A Fuks wróci do właścicielki.
Wsadziłam ich wczoraj razem do klatki - Jagę i Fuksa, Jaga na niego furczy i wtedy on odchodzi, bo to dżentelmen.
W nocy też razem siedzieli, jak szłam do pracy to podzieliłam im klatkę. Fuks miał o to pretensje i był niepocieszony. Podzieliłam raczej dla swojego spokoju niż dlatego że coś było "nie tak".
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt: