109 euro to naprawdę dobra cena! Jak Ty to znalazłaś????? Szok!!!

Moderator: Pulpecja

Nadia dogadałaś się po angielsku?nadia79 pisze:
Ewaunia, jak miło widzieć i wiedzieć, że ktoś jest tak samo zadowolony z Toddy Rolla jak ja. Własnie sprzedałam taką 120 i czekam na 150. Na polskiej stronie zooplusa jej nie ma, ale jest na stronie niemieckiej, słowackiej itp. Ja w ostateczności wybrałam rosyjską, bo wychodziło najtaniej, 109 euro, a koszty przesyłki do Polski są gratis, korzystają z DHL-u lub GLS-u.
http://www.zoochic-eu.ru/shop/tovary_dl ... 0sm/194853
 Czyli wychodzi na to, że za 400zł da się kupić 150kę
 Czyli wychodzi na to, że za 400zł da się kupić 150kę   Przesyłka gratis
 Przesyłka gratis  !?
!?
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia (mało na zawał nie zeszłam) i jedna półkę zdjęłam, a drugą podczepiłam wyżej i robi za półkę na jedzenie.
  (mało na zawał nie zeszłam) i jedna półkę zdjęłam, a drugą podczepiłam wyżej i robi za półkę na jedzenie. , więc ją odkręciłam.
 , więc ją odkręciłam. 

Czy na pewno mieszkają w niej świnie?
  Czy na pewno mieszkają w niej świnie?   (
  (  )
 )
To rozglądamy się razemgrenouille pisze: I powoli rozglądam się za większą

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaTrapik trzeba było wyłożyć matą łazienkową, bo po oryginalnym się ślizgały. Na początku trzeba było je przyzwyczaić, więc kusiłam jedzeniem, na półce zrobiłam im kuchnięgrenouille pisze:nadia79 czy twoje świnki same wchodziły i schodziły z półek w Toddy Rolla?
 . Pierwszy raz jak dałam tam jedzenie, to wsadziłam je sama, potem same zeszły, a dalej już poszło "z górki", żarcie to potężny motywator
 . Pierwszy raz jak dałam tam jedzenie, to wsadziłam je sama, potem same zeszły, a dalej już poszło "z górki", żarcie to potężny motywator  . Potem już śmigały jak wściekłe, jak doszła do ekipy Nina (3 świnka), to już niczego nie musiałam uczyć, sama załapała, miała dobry przykład. Czasami też zeskakiwały, ale rzadko.
 . Potem już śmigały jak wściekłe, jak doszła do ekipy Nina (3 świnka), to już niczego nie musiałam uczyć, sama załapała, miała dobry przykład. Czasami też zeskakiwały, ale rzadko.
Zamówienie robiłam przez rosyjską stronę, korzystałam z translatora googleDzima pisze:Nadia dogadałaś się po angielsku?nadia79 pisze:
Ewaunia, jak miło widzieć i wiedzieć, że ktoś jest tak samo zadowolony z Toddy Rolla jak ja. Własnie sprzedałam taką 120 i czekam na 150. Na polskiej stronie zooplusa jej nie ma, ale jest na stronie niemieckiej, słowackiej itp. Ja w ostateczności wybrałam rosyjską, bo wychodziło najtaniej, 109 euro, a koszty przesyłki do Polski są gratis, korzystają z DHL-u lub GLS-u.
http://www.zoochic-eu.ru/shop/tovary_dl ... 0sm/194853Czyli wychodzi na to, że za 400zł da się kupić 150kę
Przesyłka gratis
!?
Warto pomyśleć nad taką...
 . Całość wyszła mnie coś koło 480 zł, bo robiłam przelew przez internet, a banki kurs sprzedaży euro mają na poziomie 4,30 zł
 . Całość wyszła mnie coś koło 480 zł, bo robiłam przelew przez internet, a banki kurs sprzedaży euro mają na poziomie 4,30 zł  , do tego 5 zł za przelew, ale i tak uważam, że się opłacało. Przesyłka gratis
 , do tego 5 zł za przelew, ale i tak uważam, że się opłacało. Przesyłka gratis  .
 . 

A z czego jest ten wybieg/zagroda zrobiona? Polipropylen?
  A z czego jest ten wybieg/zagroda zrobiona? Polipropylen? 
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia Świetnie im to wszystko urządziłaś! Nie wyobrażam sobie, żeby mogły trafić lepiej
  Świetnie im to wszystko urządziłaś! Nie wyobrażam sobie, żeby mogły trafić lepiej   Zwłaszcza, że to jasie-wędrowniczki
 Zwłaszcza, że to jasie-wędrowniczki  Załóż im koniecznie wątek w dziale "moje świnki"
 Załóż im koniecznie wątek w dziale "moje świnki"