Sklepy internetowe
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Sklep internetowy???
Ja też zamawiam w zooplusie. Wolę zrobić jedno duże zamówienie, niż co tydzień kupować karmę (min. 100zł i przesyłka jest za darmo). Kiedyś zamówiłam w petity.com, ale nie polecam - fatalny kontakt i długi czas wysyłki.
No, tak właśnie myślę, że te większe zamówienia będę składała w zooplusie, bo ceny są niższe niż u innych sprzedawców, a takie drobne będę realizować w animalia.pl No, chyba że się zawiodę Ale to musiałabym mieć pecha
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Ja już łącznie od 5 lat zamawiam w Zooplusie. Polecam paczki do zapłaty przy odbiorze - dochodzą średnio 3-4 dni wcześniej A jak czegoś zapomnieli wysłać - otrzymałam to w ciągu 2 dni z darmową wysyłką z przeprosinami
- Renika
- Miejscowość: okolice Krakowa
- Kontakt:
Ja kupowałam w piggyshop: http://piggyshop.pl/
No tak, o piggyshop też już wiem, tylko że tam nie mają karmy, której potrzebuję Ale inne akcesoria można znaleźć
Bardzo mi się ta myśl podoba Z pewnością Stowarzyszenie i jego podopieczni by na tym skorzystaliValkiria pisze:Sklepy internetowe powinny nam płacić za reklamę na forum
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Karmę zdecydowanie polecam z kiwizoo.pl , natomiast zabawki i inne akcesoria z zooplus.pl
Jest taka opcja i proponowałam ją jakieś 2 miesiące temu, ale sprawa ucichła...Valkiria pisze:Sklepy internetowe powinny nam płacić za reklamę na forum
Uważam, że tylu ludzi nas odwiedza, że reklama mogłaby im się opłacać no i nam Mały banerek a kaska leci
- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Cóż...proponowałam... http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 304#p49083