Pysia [*], Inka, Nala [*], Migotka i Limonka
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Pysia , Inka , Nala i tymczasowiczka Migotka
Neva Zuziaczek to panikara, drze się ciągle nawet jak świnka koło niej tylko przeszła... Tchórzątko, ale jakie urocze... Teraz Zuza będzie miała za kumpelę Cleo(patrę), która przyszła na świat u mnie na DT
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
To histeryczka tez po mamci (czy to ona nie dogadała się z Jeżynką?)Cynthia pisze:Neva Zuziaczek to panikara, drze się ciągle nawet jak świnka koło niej tylko przeszła... Tchórzątko, ale jakie urocze... Teraz Zuza będzie miała za kumpelę Cleo(patrę), która przyszła na świat u mnie na DT
Fajnie że będzie miała taką fajną kumpelkę jak Cleo. Co tu ukrywać Cynthio - od Ciebie są najpiękniejsze świnki
Dawna grenouille
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Faktgrenouille pisze:To histeryczka tez po mamci (czy to ona nie dogadała się z Jeżynką?)Cynthia pisze:Neva Zuziaczek to panikara, drze się ciągle nawet jak świnka koło niej tylko przeszła... Tchórzątko, ale jakie urocze... Teraz Zuza będzie miała za kumpelę Cleo(patrę), która przyszła na świat u mnie na DT
Fajnie że będzie miała taką fajną kumpelkę jak Cleo. Co tu ukrywać Cynthio - od Ciebie są najpiękniejsze świnki
Znaczy Jeżyna raczej z Matyldą miała problem...
Mam jeszcze jedno cudo na wydaniu - Esme i już urabiam jeden z moich wymarzonych DSów, który marzył o jasnej rozetce
- gren
- Kontakt:
Cynthio, ja Esmeraldę widziałam na żywo, przy odbiorze Nali, pamiętasz?
Zaglądałam do pudełka i mimo, że było ciemno a ja mam słaby wzrok, to od razu zwróciłam na nią uwagę .
Wieczorem wstawię zdjęcia stada.
Zaglądałam do pudełka i mimo, że było ciemno a ja mam słaby wzrok, to od razu zwróciłam na nią uwagę .
Wieczorem wstawię zdjęcia stada.
Dawna grenouille
- gren
- Kontakt:
Zgodnie z obietnicą:
NALA - mój kochany adopciaczek
PYSIA - cudny luzaczek
INKA - słodki poczochraniec
MIGOTKA - chorowity tymczasik
NALA - mój kochany adopciaczek
PYSIA - cudny luzaczek
INKA - słodki poczochraniec
MIGOTKA - chorowity tymczasik
Ostatnio zmieniony 09 sty 2014, 8:00 przez gren, łącznie zmieniany 3 razy.
Dawna grenouille
Sliczna czarnulka a jak grzecznie pozowala
- gren
- Kontakt:
Ona tak ślicznie pozuje bo jest straszną trzęsidupką. Jak biorę ją na kolanka, to też bardzo długo potrafi siedzieć i w cale się nie ruszać, ale to niestety ze strachu. Taki już jej urok
Dawna grenouille
Nala cudna, ale ta Pysia...
Niestety moj Alf tez jest trzesidoopka i jak wezme go na kolana to zajmie mu duzo czasu zeby nawet jakis przysmak sprobowac.
- gren
- Kontakt:
Pysiulek dziękuje za komplementy - cieszy się bardzo, bo ostatnio żyje w cieniu Nali (wszyscy dookoła zachwycają się Nalą).
Dla mnie jest to wyjątkowa świnka bo od niej zaczęła się moja przygoda ze świnkami. Zresztą co tu dużo pisać, każda z moich świń jest dla mnie wyjątkowa.
Reszta zdjęć chyba jutro bo gdzieś się zgubiły na laptopie - przerzuciłam z aparatu i nie mogę ich znaleźć
Dla mnie jest to wyjątkowa świnka bo od niej zaczęła się moja przygoda ze świnkami. Zresztą co tu dużo pisać, każda z moich świń jest dla mnie wyjątkowa.
Reszta zdjęć chyba jutro bo gdzieś się zgubiły na laptopie - przerzuciłam z aparatu i nie mogę ich znaleźć
Naluś też nic nie je na kolanach, podobne charakterki mają.ANYA pisze:Niestety moj Alf tez jest trzesidoopka i jak wezme go na kolana to zajmie mu duzo czasu zeby nawet jakis przysmak sprobowac.
Dawna grenouille