Alice, Cecile i Padme - cała trójka już w DS
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Alice + czwórka dzieci i Cecile - samiczki z pseudo [Tor
guitargirl pisze:Luke

Cecile mieszka teraz z koleżankami w klatce obok, na razie nic jej w brzuchu nie rośnie.Cynthia pisze:A jak Cecile?

Wagi maluszków już są bardzo ładne, myślę że możemy być już o nie bezpieczne. Jutro kończą 2 tygodnie i ważą od 70 do 105g - to mało, jednak są bardzo żywotne, biegają, skaczą, jedzą wszystko. 
Prosiłabym osoby zainteresowane maluszkami o kontakt na PW. Wstępnie była zarezerwowana Alice z Padme i Cecile.
Alice i Padme z tego co widzę jak najbardziej mogą już zostać zarezerwowane - odbiór za 2 tygodnie.
Cecile na razie trzyma formę, nie wydaje mi si,ę aby zaszła w ciążę, dla pewności potrzymam ją jeszcze 2 tygodnie. Osobę zainteresowaną jej adopcją również proszę o potwierdzenie rezerwacji.
Jeśli nic się nie zmieniło i dalej jesteście zainteresowani adopcjami świnek wcześniej zarezerwowanych to proszę o znalezienie osoby która przeprowadziła by u Was rozmowę przedadopcyjną.
Wszyscy trzej chłopcy na razie są wolni, jeśli ktoś czekał na ich gotowość do rezerwacji to nadszedł ten moment. Na dniach postaram się zrobić im ładne zdjęcia i pójdą do adopcji na stronkę.
Chyba wszystko napisałam
Pozdrwiam
Natalia

Prosiłabym osoby zainteresowane maluszkami o kontakt na PW. Wstępnie była zarezerwowana Alice z Padme i Cecile.
Alice i Padme z tego co widzę jak najbardziej mogą już zostać zarezerwowane - odbiór za 2 tygodnie.
Cecile na razie trzyma formę, nie wydaje mi si,ę aby zaszła w ciążę, dla pewności potrzymam ją jeszcze 2 tygodnie. Osobę zainteresowaną jej adopcją również proszę o potwierdzenie rezerwacji.
Jeśli nic się nie zmieniło i dalej jesteście zainteresowani adopcjami świnek wcześniej zarezerwowanych to proszę o znalezienie osoby która przeprowadziła by u Was rozmowę przedadopcyjną.
Wszyscy trzej chłopcy na razie są wolni, jeśli ktoś czekał na ich gotowość do rezerwacji to nadszedł ten moment. Na dniach postaram się zrobić im ładne zdjęcia i pójdą do adopcji na stronkę.
Chyba wszystko napisałam
Pozdrwiam
Natalia
Ja niestety narazie muszę sie wstrzymać z adopcją
Dlatego piszę od razu tutaj, żeby ten kto je pokocha, mógł mnie uprzedzić. Aktualnie moja mama straciła pracę i nie wiem kiedy znajdzie następną(osobom po 50-tce jest dodatkowo trudniej). Dlatego teraz wolałabym odłożyć to na potem. Ja się jeszcze uczę- ostatni rok technikum i jak praca to tylko dorywcza. A ja jednak wolałabym się nie przemęczać niepotrzebnie. Nie chcę obciążać budżetu rodzinnego swoimi zachciankami. Chciałabym zapewnić świnkom luksusy, ładnie umeblować im mieszkanko, ale w takim razie nie będę uszczuplać oszczędności, bo mogą się jeszcze przydać
tak więc, jeśli do nich ktoś wzdycha to niech sie zbyt długo nie zastanawia. Kochanej Mamusi przyda się ciepły dom, już wystarczająco dużo musiała znieść niewygód. A malutkiej Padme trzeba pokazać świat. U boku Mamusi i kochającego człowieka będzie na pewno szczęśliwa.
Będę nadal śledzić losy dziewczyn i jak tylko sytuacja w domu się ustatkuje to napewno się jeszcze odezwę
kto wie, może jeszcze uda mi się zgarnąć dziewczynki...
Przepraszam za zamieszanie które wywołałam, ale tego się nie da zbytnio przewidzieć
Pozdawiam Dominika

Będę nadal śledzić losy dziewczyn i jak tylko sytuacja w domu się ustatkuje to napewno się jeszcze odezwę

Przepraszam za zamieszanie które wywołałam, ale tego się nie da zbytnio przewidzieć

Pozdawiam Dominika
Re: Alice i dzieciaki - WOLNE, Cecile - rez [Toruń]
Przykro mi z powodu sytuacji rodzinnej, trzymam kciuki aby wszystko się szybko szczęśliwie ułożyło. A co do świnek, jak nie te to inne
Adopciaków szukających domu nigdy nie brakuje.
Tak więc mama i cała czwórka maluszków szukają domku. Pojutrze wstawię nowe zdjęcia całej rodzinki, proszę nie liczyć na super jakość, bo będą ostre tylko w wypadku gdy ktoś poleci mi mocny, nietoksyczny klej. Maluchów nie da się utrzymać pół sekundy w miejscu.
Więc tak, domku szukają:
Alice + Padme
Obi-Wan
Anakin
Luke Skywalker - Chłopaki do adopcji w dowolnych parach, w trójkę lub pojedynczo do innych samców.
Do adopcji mogą iść po osiągnięciu wagi 250g, myślę że na koniec sierpnia.

Tak więc mama i cała czwórka maluszków szukają domku. Pojutrze wstawię nowe zdjęcia całej rodzinki, proszę nie liczyć na super jakość, bo będą ostre tylko w wypadku gdy ktoś poleci mi mocny, nietoksyczny klej. Maluchów nie da się utrzymać pół sekundy w miejscu.
Więc tak, domku szukają:
Alice + Padme
Obi-Wan
Anakin
Luke Skywalker - Chłopaki do adopcji w dowolnych parach, w trójkę lub pojedynczo do innych samców.
Do adopcji mogą iść po osiągnięciu wagi 250g, myślę że na koniec sierpnia.
- jasnoluska
- Miejscowość: Radom
- Kontakt:
Padme i to jej różowe uszko są najpiękniejsi 

"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie,
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=339
Wszystkie są cudne
Dziś maluchy już odkryły, że istnieje coś takiego jak pora karmienia.
Jestem bardzo mało tym zachwycona... ta częstotliwość pisków zdecydowanie mi nie odpowiada

Jestem bardzo mało tym zachwycona... ta częstotliwość pisków zdecydowanie mi nie odpowiada