Cudowna Blanka za TM
Moderator: pastuszek
- 

Hawerowa
Re: Najsłodsza Blanka na świecie-Warszawa-wolna
Ja ją chceeee. Tylko boje się reakcji moich lasek 

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
No i jak tam po kontroli u weta?

- 

Hawerowa
Hehe nie czaiłam tylko rozeznawałam się w terenie :p

- 

Roksi147
Blanka zdrowa jak ryba  pani doktor była pod wrażeniem jej szybkiego powrotu do zdrowia.Mała jest śliczna i zdrowa i gotowa do DS.Jedyne zalecenia to podawanie witaminum B complex oraz zwiększonej dawki witaminy C.Brzuszek bardzo się zmiejszył jest troszkę inny niż u innych świnek ale  w porówaniu z tym co było na początku to sukces.Łapki po witaminie c również nabierają kształtu i formy.Malutka jest słodka już się troszkę oswoiła więcej teraz przebywa na oczach moich ,a nie tylko w  domku.Teraz właśnie leży na sianku z wyciągniętymi kopytkami
 pani doktor była pod wrażeniem jej szybkiego powrotu do zdrowia.Mała jest śliczna i zdrowa i gotowa do DS.Jedyne zalecenia to podawanie witaminum B complex oraz zwiększonej dawki witaminy C.Brzuszek bardzo się zmiejszył jest troszkę inny niż u innych świnek ale  w porówaniu z tym co było na początku to sukces.Łapki po witaminie c również nabierają kształtu i formy.Malutka jest słodka już się troszkę oswoiła więcej teraz przebywa na oczach moich ,a nie tylko w  domku.Teraz właśnie leży na sianku z wyciągniętymi kopytkami  zrobiła to pierwszy raz od przybycia do mnie.Już jest połączona chwilowo z Szarlotką żeby im rażniej było do czasu adopcji.
 zrobiła to pierwszy raz od przybycia do mnie.Już jest połączona chwilowo z Szarlotką żeby im rażniej było do czasu adopcji.
Hawerowa a wiesz że ja ją la ciebie już zarezerwowałam także teraz tylko transport

pani doktor była pod wrażeniem jej szybkiego powrotu do zdrowia.Mała jest śliczna i zdrowa i gotowa do DS.Jedyne zalecenia to podawanie witaminum B complex oraz zwiększonej dawki witaminy C.Brzuszek bardzo się zmiejszył jest troszkę inny niż u innych świnek ale  w porówaniu z tym co było na początku to sukces.Łapki po witaminie c również nabierają kształtu i formy.Malutka jest słodka już się troszkę oswoiła więcej teraz przebywa na oczach moich ,a nie tylko w  domku.Teraz właśnie leży na sianku z wyciągniętymi kopytkami
 pani doktor była pod wrażeniem jej szybkiego powrotu do zdrowia.Mała jest śliczna i zdrowa i gotowa do DS.Jedyne zalecenia to podawanie witaminum B complex oraz zwiększonej dawki witaminy C.Brzuszek bardzo się zmiejszył jest troszkę inny niż u innych świnek ale  w porówaniu z tym co było na początku to sukces.Łapki po witaminie c również nabierają kształtu i formy.Malutka jest słodka już się troszkę oswoiła więcej teraz przebywa na oczach moich ,a nie tylko w  domku.Teraz właśnie leży na sianku z wyciągniętymi kopytkami  zrobiła to pierwszy raz od przybycia do mnie.Już jest połączona chwilowo z Szarlotką żeby im rażniej było do czasu adopcji.
 zrobiła to pierwszy raz od przybycia do mnie.Już jest połączona chwilowo z Szarlotką żeby im rażniej było do czasu adopcji.Hawerowa a wiesz że ja ją la ciebie już zarezerwowałam także teraz tylko transport

- 

Madzior
zmieńcie w wątku na "rez." 
Powodzenia z transportem

Powodzenia z transportem

- 

Roksi147
Re: Najsłodsza Blanka na świecie-Warszawa-REZ.
Szybka decyzja dziś Blanka jedzie do DS  .Mało tego DS odbiera Blankę osobiście
 .Mało tego DS odbiera Blankę osobiście 

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:

Ale do Olsztyna jedzie, czy do Gdańska? Pojeździ sobie prośka

Hawetowa- gratuluję doświnkowania no i wyboru oczywiście

Blanka jest piękna, spokojna, dostojna i w ogóle idealna

Moje kochane świnki (po)morskie:  Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT

- 

Roksi147
Mała zamieszka w Olsztynie razem z koleżankami  Niech tylko nam dziewczyna wstydu nie przyniesie
 Niech tylko nam dziewczyna wstydu nie przyniesie 

- Pysia
- Miejscowość: Nowe Miasto Lub.
- Kontakt:
Hawerowa - gratuluję ślicznej świneczki   

Wstydu na pewno nie przyniesie, Roksi ją dobrze wychowała

Wstydu na pewno nie przyniesie, Roksi ją dobrze wychowała