Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AQQ
Miejscowość: Będzin
Kontakt:

Re: Gucio & Stefan

Post autor: AQQ »

Chłopaki :fingerscrossed:
J. [*] [/b][/color][/size]
ANYA

Post autor: ANYA »

Z cala moja ferajna dolaczamy sie do kciukow :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

pastuszek pisze: Jak to co? :P Drugi żołądek - zawsze wiedziałam, że jeden przy ilościach, które pochłania to za mało :laugh:
aaa jak tak, to rozumiem.. ;)

musi być dobrze pastuszku :buzki: My z całą ferajną trzymamy kciuki :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

No i jeśli dobrze zrozumiałam to śledziona wraz z guzem 3-3,5 cm out najprawdopodobniej w poniedziałek przed świętami, następnie histopatologia. Piasecka mówiła, że ze śledziony nie powinno być przerzutów jak coś, ale kto wie co mi te świnie znowu wymyślą :levitation:
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Stefciu, trzymamy kciuki bardzo mocno, żeby wszystko było dobrze :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Ann

Post autor: Ann »

Jeszcze zabieg zaraz przed świętami :sadness: Stefan bądź dzielny! :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Dziękujemy za kciuki, bo się przydadzą :buzki:
Była mowa o zabiegu po Nowym Roku, ale Stefek jest jak cykająca bomba z tym guzem, więc lepiej szybciej - ogólnie termin jeszcze do ustalenia jutro po wynikach krwi.

I się pokażemy, bo od dłuższego czasu się nie pokazywaliśmy a i warunki mieszkaniowe prośków się zmieniły na klatkę 120 od Shoti :buzki:

Obrazek
Stefek z lekka wygolony na brzuchu i z boku po usg
Obrazek
Obrazek
Ann

Post autor: Ann »

Aha no to czekamy na wieści :buzki:
O a czemu taka przeprowadzka jeśli można wiedzieć? :szczerbaty: Ładny kolor maty :102:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

:fingerscrossed: :love:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Bo sobie podstępnie anektowali kolejne cm2 pokoju, więc musiałam powiedzieć basta i zrobić porządek z zaborcami :lol: Zresztą z polarami też, bo już mi się nie mieszczą :nie_powiem: No i Florek też swoje zajmuje a i trzeba mieć jak się ruszyć w pokoju, choćby po to, żeby im dać jeść :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”