Remus & Daisy - nowy domownik! :)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AQQ
Miejscowość: Będzin
Kontakt:

Re: Czarny&Piorun, Romulus&Remus, Rudy. Rakietek za TM

Post autor: AQQ »

No, chłopaki tak trzymać, ma być zgoda :fingerscrossed: :szczerbaty:
J. [*] [/b][/color][/size]
zagli

Post autor: zagli »

Mądrą tak. Tylko poidła nie ogarnia i do czego służy hamak :szczerbaty:
Jak Roduś był jeszcze z nami, to nie dawał mu spać na hamaku, bo zazdrościł, że on umie zejść i wejść... Jak Rodi schodził to go ganiał ze złością, taki był wściekły, ze sobie pozwolił spać w hamaczku kiedy on WIELKI SAMIEC ALFA nie chce (bo przecież nie że nie umie...)
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Serio? :rotfl:
zagli

No raczej, że serio. Jakbym miała teraz dostęp do kompa prywatnego to może mam nawet jeszcze archiwalne fotki ;)

Ja zawsze mówię - nie ma znawców świnek, bo każda świnka to indywidualny charakter, doświadczenie życiowe, których możemy nie być świadomi itd. Doli jest taki jaki jest, Klaudi jest o 180' inny, Rodi był jeszcze inny. Pewne zachowania są podobne, ale tak to kurde niezłe kombinatory. Co im w tych łepetynkach siedzi to zasadniczo trudno powiedzieć. Doli np. jest przekonany, że trawa z doniczki w zimie jest tylko i wyłącznie moją fanaberią, bo nie może być tak, że jak latem jest to nagle zimą nie ma. No jak??? Przecież nikt nie zabrał! :geek:
twojawiernafanka

Piękne! :D Ale Ty masz zabawy z nimi
zagli

No mam :lol:
Powiem Ci, że potem łatwiej się z ludźmi funkcjonuje, bo tam są pewne zachowania podobne. W społeczności zawsze trafi się ktoś kto chce nas zdominować i robi po złości. Można się odgryzać, a może olewać jak Klaudi, albo patrzeć z politowaniem jak Łatka na turkoczącego Pablusia :D Czasem trafiają się ludzie, którzy próbują się na siłę przytulać, jak niektóre świnki, a my... tulimy się do kogo chcemy i kiedy chcemy. Podobni jesteśmy, a ja to lubię rozkminiać :D :D :D

Dawaj znać co tam dalej. Powiem Ci, że dziś o 7 rano byliście pierwszymi osobami o których pomyślałam :lol: . Spojrzałam na telefon - brak wiadomości - to dobra wiadomość! :jupi:
Asia909

Post autor: Asia909 »

No no ładny chlewik ;) Wymizac wszystkie prosiaki!!!
twojawiernafanka

Coś jest w tym, co piszesz :)
Ja też rano od razu jak wstałam pomyślałam sobie, żeby dać Ci znać - w końcu jesteś aniołem stróżem tego łączenia. Chłopaki nadal sobie leżą na wybiegu, wyglądają na deczko znudzonych. Jak wejdą do klatki w końcu, to na pewno się ożywią!
ANYA

Post autor: ANYA »

No to chyba mozna powiedziec, ze laczenie sie udalo.
U mnie nigdy nie bylo tak spokojnie przy laczeniu. Zawsze jakas swinka byla mocno poszkodowana. Albo mam takie dzikusy w domu albo nie umiem ich laczyc :idontknow:
zagli

No tak, na pewno :szczerbaty: Nie ma to jak ustalić czyja jest klatka. W sumie jak tak sobie Piorunka u Roksi przypominam to on na takiego nudziarza trochę wyglądał. Widać trafił swój na swego. I dobrze! A co do tej mojej anielskości to naprawdę nic w tym nie robię, to Ty ich łączysz, a ja tylko pytam co tam :)

ANYA, ciężko mi powiedzieć. Piorunka poznałam to chociaż to, a Twoich prosiaczków nie widziałam i naprawdę nie chcę się mądrzyć. Tak naprawdę to Ty wiesz i widzisz najlepiej czy się lubią czy nie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”