Co do Rakietka - napewno jest tylko zmęczony, moje świnki teraz też spędzają większość czasu w pozycji leżącej

Moderator: pastuszek

z tego co piszesz to jest naprawde dobrze. Brawo!
  z tego co piszesz to jest naprawde dobrze. Brawo! 
 U mnie Klaudiusz to potrafi się położyć przy paśniku albo misce na zasadzie "zjadłem, trawie, ale nie będę szedł do domku, bo zaraz wybobczę i znowu zjem"
 U mnie Klaudiusz to potrafi się położyć przy paśniku albo misce na zasadzie "zjadłem, trawie, ale nie będę szedł do domku, bo zaraz wybobczę i znowu zjem"   Doli np. bardzo lubi leżeć na domku. Plastik jest chłodny, poza tym na dachu klatki kładę mokry ręcznik żeby je trochę i tak schładzać i nawilżać powietrze. Tak sobie wymyśliłam, bo tak mi mama zawsze robiła jak było gorąco.
 Doli np. bardzo lubi leżeć na domku. Plastik jest chłodny, poza tym na dachu klatki kładę mokry ręcznik żeby je trochę i tak schładzać i nawilżać powietrze. Tak sobie wymyśliłam, bo tak mi mama zawsze robiła jak było gorąco. Czarny zwiewa solidarnie!
 Czarny zwiewa solidarnie! 

Następnym razem pewnie ufnie weźmie ją do pyszczka, a to okaże się paskudna witamina C!
 Następnym razem pewnie ufnie weźmie ją do pyszczka, a to okaże się paskudna witamina C!