Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Dropsio
Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]
To już zaczynamy kciukać
Chelsea[*] była piękna, to co dopiero za TM

-
elka_w
Pamiętam jak śledziłam wpis po wpisie ...
"mało je", "jest jakaś słaba" (.....)
Ach słodzinka nasza piękna długowłosa
-
Madzior
śliczna świnka była z Chelsea 
To rozumiem, że Szkatuła i Chelsea jakoś się dogadywała przez pewien czas, a potem coś jej się odmieniło? Czy zawsze było cięzko?
To rozumiem, że Szkatuła i Chelsea jakoś się dogadywała przez pewien czas, a potem coś jej się odmieniło? Czy zawsze było cięzko?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Wielkiej miłości to nigdy nie było. Ale przez pierwszy miesiąc,półtora było dobrze. Szkatuła chodziła krok w krok za Chelsea,już na pierwszym wybiegu Chelsea sobie powędrowała do innego pokoju a szkatuła stała na progu i ją wolała
w klatce był względny spokój, szkatuła przed snem pokazywała kto tu rządzi i szły lulu. Odbiło jej z dnia na dzień
Dlatego teraz tak się waham co do drugiej świnki. Brat się śmieje że ona to idealnie przedstawia komiks kakazumy
wiecie ten że jest z zoologa.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Dzima a nie mozesz wziasc jakiejs pannienki na DT? Jak sie dogada ze szkatula to super a jak nie to bedziesz szukala DS. Chyba, ze jest jakis DT niedaleko Ciebie i sporobowac polaczyc panienki.
- Dzima
- Kontakt:
Podejrzewam, że w Poznaniu ktoś by się znalazłANYA pisze:Dzima a nie mozesz wziasc jakiejs pannienki na DT? Jak sie dogada ze szkatula to super a jak nie to bedziesz szukala DS. Chyba, ze jest jakis DT niedaleko Ciebie i sporobowac polaczyc panienki.
Jakoś w lutym, jeszcze nie mam terminu, jestem w trakcie pisania. Mam pracę 2 osobową, z koleżanką, bo miałyśmy długie badania, więc pisanie idzie weselej i radośnie niż bym miała sama się nad tym pocićMadzior pisze:na kiedy masz obronę inż?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Madzior
O, ale czad!Dzima pisze:Jakoś w lutym, jeszcze nie mam terminu, jestem w trakcie pisania. Mam pracę 2 osobową, z koleżanką, bo miałyśmy długie badania, więc pisanie idzie weselej i radośnie niż bym miała sama się nad tym pocićMadzior pisze:na kiedy masz obronę inż?
- Dzima
- Kontakt:
Porównanie rozpuszczalności erytrytolu i mannitolu w wodzie w rektorze z mechanicznym mieszadłem.
To są słodziki, więc bawiłyśmy się w rozpuszczanie jak cukru w wodzie, oczywiście jeden dłużej, drugi krócej, miałyśmy się podzielić która bada który, ale uznałyśmy, że jak wszystko będziemy robiły razem to ze wszystkim będziemy na bieżąco i komisja niczym nas nie zagnie
Np. erytrytol rozpuszczałyśmy 3 dni! a mannitol "tylko" 10,5h 
To są słodziki, więc bawiłyśmy się w rozpuszczanie jak cukru w wodzie, oczywiście jeden dłużej, drugi krócej, miałyśmy się podzielić która bada który, ale uznałyśmy, że jak wszystko będziemy robiły razem to ze wszystkim będziemy na bieżąco i komisja niczym nas nie zagnie
Pyrka
Za TM
Za TM
-
Madzior
Temat brzmi wybitnieDzima pisze:Porównanie rozpuszczalności erytrytolu i mannitolu w wodzie w rektorze z mechanicznym mieszadłem.
To są słodziki, więc bawiłyśmy się w rozpuszczanie jak cukru w wodzie, oczywiście jeden dłużej, drugi krócej, miałyśmy się podzielić która bada który, ale uznałyśmy, że jak wszystko będziemy robiły razem to ze wszystkim będziemy na bieżąco i komisja niczym nas nie zagnieNp. erytrytol rozpuszczałyśmy 3 dni! a mannitol "tylko" 10,5h