Krzyś - ideał do adopcji [Mińsk Mazowiecki]
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Piekny, długowłosy Krzyś do adopcji. Warszawa.
podrzucę Kryśka. Taki piękny, aż się boją o niego pytać te potencjalne DS
Matko zrobiłabym wszystko by go adoptowac i obdrzyć miłością, niestety mieszkamy z narzeczonym w Niemczech... Jest jakaś możliwość adopcji czy trzeba mieszkać na terenie Polski? wiem ze podróż jest ciężka dla świniaczka, ale zależy jak sie to zrobi, bo można poprostu na kolankach autkiem przewieść...
Może być trochę trudniej, ale ogólnie nie jest to niemożliwe .
A powiem Wam jeszcze, że Krzyś to taka wielka przylepa . I chyba pod każdym względem idealny, ale o tym już opowiem przy następnej aktualizacji (postaram się w ten weekend) .
A powiem Wam jeszcze, że Krzyś to taka wielka przylepa . I chyba pod każdym względem idealny, ale o tym już opowiem przy następnej aktualizacji (postaram się w ten weekend) .
Ostatnio zmieniony 05 sty 2014, 18:15 przez Dawenna, łącznie zmieniany 1 raz.
dzięki świńskiemu Bogu, że nie trafił jednak do mnieDawenna pisze: A powiem Wam jeszcze, że Krzyś to taka wielka przylepa . I chyba pod każdym względem idealny .
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Krzyś - ideał do adopcji [Mińsk Mazowiecki]
Dawenna, choć połączymy go z Filipkiem będzie cudny duet do adopcji
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
to co musileibysmy zrobić by stał się członkiem naszej rodziny? prosze o jakis kontakt w sprawie oficjanej, dlatego ze pytam jaknajbardziej powaznie i jaknajbardziej powaznie chcemy go adoptowac. mialalm juz swinki, mam 24 lata moj narzeczony 26, mysle ze mam wyjatkowo duza wiedzo o prosietach, gdyz zawsze byly moimi ulubiencami. moj mail eska-sandra@tlen.plDawenna pisze:Może być trochę trudniej, ale ogólnie nie jest to niemożliwe .
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
A ja bym nawet transport do Katowic znalazła, znam taką jedną co często kursuje na tej trasieeska-sandra pisze:to co musileibysmy zrobić by stał się członkiem naszej rodziny? prosze o jakis kontakt w sprawie oficjanej, dlatego ze pytam jaknajbardziej powaznie i jaknajbardziej powaznie chcemy go adoptowac. mialalm juz swinki, mam 24 lata moj narzeczony 26, mysle ze mam wyjatkowo duza wiedzo o prosietach, gdyz zawsze byly moimi ulubiencami. moj mail eska-sandra@tlen.plDawenna pisze:Może być trochę trudniej, ale ogólnie nie jest to niemożliwe .