Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.

Masz do oddania klatkę lub inny sprzęt - daj ogłoszenie

Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu

ODPOWIEDZ
twojawiernafanka

Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak

Post autor: twojawiernafanka »

Pastuszku, to cudownie! :jupi:
Jesteś wielka!
ANYA

Post autor: ANYA »

Pastuszku gdybys mogla mi wstawic fotke tych dorobionych rzeczy to byloby super. Jezeli nie masz tyle czasu to oki. Poczekam az przyjdzie. Pieniazki juz wyslane. Juz sie nie moge doczekac :D
ruby

Post autor: ruby »

Ania ty powinnas miec zakaz u pastuszka,gdzie nie pojde u ciebie na chacie to wszedzie sa norki,kapciochy i tunele :laugh:
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

Ja nadal trzącham gotówką w łapie a Pastuszek uparcie nie chce jej ode mnie wziąć. :lol: Tzn. czekam na rozliczenie :)
Obrazek
ANYA

ruby pisze:Ania ty powinnas miec zakaz u pastuszka,gdzie nie pojde u ciebie na chacie to wszedzie sa norki,kapciochy i tunele :laugh:
A i tak nie nadazam prac. Ile bym nie miala to i tak za malo
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Pastuszku, do mojego zamówienia (spokojnie może być po Świętach) chciałabym dodać baardzo mięciusi materacyk raz przeszyty (taki bardziej piernacik :D ) 50x35 angry birds 1 z jednej strony, a z drugiej jakiś fajny zielony (raczej jasny, jak ten seledyn, co się podobno skończył....), poszewkę na jasiek angry birds1, oraz 4 poduszki wymienne do kapciocha rozmiar standard w kolorach: brudny róż, zieleń (może być ciemniejsza). bordo i jeans.
czy szyjesz pokrowce na półeczkę/dach domku z ferplastowych klatek?
Ostatnio zmieniony 17 gru 2013, 11:54 przez sosnowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ja zadowolone klientki w jamce mogę pokazać dopiero po gwiazdce bo dostaną w prezencie :102:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Panna Fiu Fiu pisze:Ja nadal trzącham gotówką w łapie a Pastuszek uparcie nie chce jej ode mnie wziąć. :lol: Tzn. czekam na rozliczenie :)
Bo koszt wysyłki przy większym zamówieniu mogę określić dopiero po uszyciu a na oko to się później w oddawanie albo dopłacanie będziemy bawić ;)
A wpłacić mozesz mi przed samą wysyłką przecież - po to są potwierdzenia przelewów ;)

Niestety, ale niektóre ostatnie zamówienia będą gotowe do czwartku - niestety choćbym chciała nie rozdwoję się a powypadało mi trochę innych spraw, które muszę najpierw załatwić.
Jeśli ktoś tego nie napisał a mu się nie śpieszy, żeby dać to pod choinkę niech mi napisze - żeby nie było sytuacji, że ja będę się śpieszyć z uszyciem a ktoś mi powie, ze zapłaci po świętach.

ANYA zdjęcia wstawię nocną porą - tylko wtedy mam czas spokojnie usiąść ;)
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ja właśnie chciałam pod choinkę.... Ale jak nie masz czasu,t o spokojnie, mogłam sama sobie uszyć :szczerbaty: :buzki:
ANYA

Dropsio pisze:Ja właśnie chciałam pod choinkę.... Ale jak nie masz czasu,t o spokojnie, mogłam sama sobie uszyć :szczerbaty: :buzki:
Albo poczekac cierpliwie ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprzedam/Oddam”