Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak
Czekam na podsumowanie zamówienia.
Nie wiem ile płacić. 

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Pastuszku, to nie musi być przed Świętami, ale chciałam zamówić dwa materacyki z podwójnym przeszyciem w rozmiarze 45x30cm w miarę możliwości z zaokrąglonymi brzegami, oba po jednej stronie szare, po drugiej w tym dziwnym pomarańczu (28), z tym, że jeden miałby na stronie pomarańczowej dwie szare świnki, a drugi na szarej dwie pomarańczowe - jak się domyślasz to będą wymienne wkłady do transportera tak zareklamowanego przez Memory Sticker, że sobie kupiłam i chwalę. Będzie to zasikiwane, więc do środka chyba nie gąbka......
Ja bym chciała łososiowo [27 ewentualnie 28, jeżeli lepiej będzie pasować] - hibiskusowy [z tych nowych polarków] gniazdo z wejściem + plus tyle półkoli i karabińczyków ile trzeba. Dodatkowo w tej samej kolorystyce norkę ocieplaną poproszę
A i łososiowy oczywiście niech będzie tym kolorem wewnętrznym.
Dałoby radę jeszcze hibiskusowy ocieplany hamaczek 35x40? Jeżeli masz za dużo zleceń, to te dwie pierwsze rzeczy mi wystarczą
Do hamaka daj mi tylko 4 półkola, bez karabińczyków.
I w swoim czasie powiedz, ile mam w sumie z wysyłką do zapłacenia. A tak orientacyjnie chciałabym jeszcze się dowiedzieć kiedy zajmiesz się szyciem moich legowisk
Na razie wyliczyłam 70,60 zł.

Dałoby radę jeszcze hibiskusowy ocieplany hamaczek 35x40? Jeżeli masz za dużo zleceń, to te dwie pierwsze rzeczy mi wystarczą

I w swoim czasie powiedz, ile mam w sumie z wysyłką do zapłacenia. A tak orientacyjnie chciałabym jeszcze się dowiedzieć kiedy zajmiesz się szyciem moich legowisk

Na razie wyliczyłam 70,60 zł.
- gren
- Kontakt:
Pastuszku! Chciałabym zamówić duży hamak do klatki 120 z troczkami (taki jak mi już szyłaś) polar w żabki http://imageshack.us/a/img853/6689/1zw9.jpg z jednej strony a z drugiej niebieski lub zielony (sama zadecyduj, który bardziej będzie pasował) a do tego legowisko o wymiarach 50cm x 30 cm z tego samego materiału.
Dodatkowo mały hamaczek 25 x 30 cm - tez na sznureczki z polaru w kostki http://imageshack.us/a/img823/4374/2xdk.jpg
Dodatkowo mały hamaczek 25 x 30 cm - tez na sznureczki z polaru w kostki http://imageshack.us/a/img823/4374/2xdk.jpg
Dawna grenouille 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Poproszę dwie norki zwykłe (nieocieplane) niebieski w pieski.
To ja czekam na fotkę, a jeszcze bardziej na paczkę 

Moje morświnie kwiczą że Cie kochająpastuszek pisze:Poniedziałek.

Oczywiście dolicz do mojego zamówienia te półkola czy karabińczyki które są potrzebne

- pastuszek
- Kontakt:
Świąteczna kolejka zamknięta
Do wtorku powinno wszystko być - przynajmniej to z wysyłką

Wymiaryyy - bo nie pamiętam. Możesz zmierzyć ten co dostałaśgrenouille pisze:Pastuszku! Chciałabym zamówić duży hamak do klatki 120 z troczkami (taki jak mi już szyłaś)

Poniedziałek, wtorek, ew. weekend.Shana pisze: A tak orientacyjnie chciałabym jeszcze się dowiedzieć kiedy zajmiesz się szyciem moich legowisk![]()
- pastuszek
- Kontakt:
Ostatnia zabłąkana dusza zanotowana i świąteczna kolejka zamknięta na amen.
Jest 20 osób - 10 hamaków i 10 materacyków do Świnkołajkowej paczki
Jest 20 osób - 10 hamaków i 10 materacyków do Świnkołajkowej paczki