Ja i córa wysyłamy zdjęcia na wszystkie konkursy i cóż. W ubiegłorocznym kalendarzu znalazła się jedna nasza modelka. W innych nie. W przyszłym roku wysyłamy znowu, a co tam. W końcu z czegoś wybierać to jury musi. A nasze świnki i tak są najładniejsze. Jak każde, dla każdego właściciela. I mamy tą przewagę, że codziennie oglądamy je na żywo.
Gratuluję zwycięzcom.
KARTY ŚWIĄTECZNE - Boże Narodzenie 2013 r. - konkurs foto :)
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: KARTY ŚWIĄTECZNE - Boże Narodzenie 2013 r. - konkurs fot
Mi się nawet nie chce już komentować tego wszystkiego.
Konkurs to zabawa. To że coś jest mile widziane nie musi być koniecznym warunkiem - tak trudno to zrozumieć?
Przy swoich zdjęciach też się napracowałam - nie było to postawienie na koc i pstryknięcie jak myślą tu co poniektórzy.
Niektórzy pisali tak jakby im kartka z moimi świnkami miała świąteczny nastrój popsuć.
Więc żeby nikomu go nie psuć moimi "smutnymi" świnkami zdjęcie zostaje oficjalnie przeze mnie usunięte z konkursu.
Jest to pierwszy konkurs gdzie więcej spotkało mnie przykrości niż radości z wygranej.
Możecie być dumni z siebie a przy okazji powyrzynać się w drodze o miejsce moich świnek
Edit: Dziękuje wszystkim za gratulacje i miłe słowa na pw
Konkurs to zabawa. To że coś jest mile widziane nie musi być koniecznym warunkiem - tak trudno to zrozumieć?
Przy swoich zdjęciach też się napracowałam - nie było to postawienie na koc i pstryknięcie jak myślą tu co poniektórzy.
Niektórzy pisali tak jakby im kartka z moimi świnkami miała świąteczny nastrój popsuć.
Więc żeby nikomu go nie psuć moimi "smutnymi" świnkami zdjęcie zostaje oficjalnie przeze mnie usunięte z konkursu.
Jest to pierwszy konkurs gdzie więcej spotkało mnie przykrości niż radości z wygranej.
Możecie być dumni z siebie a przy okazji powyrzynać się w drodze o miejsce moich świnek
Edit: Dziękuje wszystkim za gratulacje i miłe słowa na pw
Do której mojej wypowiedzi się teraz odnosisz? I nie życzę sobie takie tonu.Panna Fiu Fiu pisze:Ty naprawdę nie rozumiesz? TO BYŁ KONKURS.black_sheep pisze:Nie sądzę, że jak będzie konkurs, to wszyscy będą głosować na swoje zdjęcie;) A tu widzę, trochę rządy totalitarne panują, nie wolno się wypowiadać? Bo zamkniemy temat? No proszę Was... To nie Ukraina
Próbowałam stanąć po środku, nie wypowiedziałam się o nikim źle, ale tu chyba nie da się nic pisać. Było tak wielkie napięcie w oczekiwaniu na wyniki, każdy codziennie wchodził, każdy się starał przy swoim zdjęciu, więc rozumiem, że teraz jest przykro bo wygrało zdjęcie zrobione jakiś czas temu, a które już podziwiamy w kalendarzu
Pastuszek, dlaczego Ty to odbierasz jako atak na Ciebie i o rany, na Twoje świnki? O to nikomu nie chodziło. A już na pewno nikt nie chce, żebyś się zrzekała wygranej:( Nie rób tego, bo dopiero będzie wszystkim przykro
Ludzie, ogarnijcie się trochę, zobaczcie do czego doprowadziły Wasze komentarze - Pastuszek wycofała swoje zdjęcie z konkursu i w sumie wcale jej się nie dziwię... Zwłaszcza, że sama napisała wcześniej, że zgłaszała zdjęcie na breloczki, a nie na kartkę - zamiast cieszyć się z wygranej mogła przeczytać Wasze "miłe" komentarze.
Konkurs skończył się kłótnią (przecież to tylko zabawa) i wątpię, żeby to zachęciło Gosławę do organizowania tego typu akcji w przyszłości
Konkurs skończył się kłótnią (przecież to tylko zabawa) i wątpię, żeby to zachęciło Gosławę do organizowania tego typu akcji w przyszłości
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Ja sobie też wielu rzeczy nie życzę Ot np. aby ludzie przestali psuć innym zabawę. A jak widzisz, się nie da!black_sheep pisze:Do której mojej wypowiedzi się teraz odnosisz? I nie życzę sobie takie tonu.Panna Fiu Fiu pisze:Ty naprawdę nie rozumiesz? TO BYŁ KONKURS.black_sheep pisze:Nie sądzę, że jak będzie konkurs, to wszyscy będą głosować na swoje zdjęcie;) A tu widzę, trochę rządy totalitarne panują, nie wolno się wypowiadać? Bo zamkniemy temat? No proszę Was... To nie Ukraina
Próbowałam stanąć po środku, nie wypowiedziałam się o nikim źle, ale tu chyba nie da się nic pisać. Było tak wielkie napięcie w oczekiwaniu na wyniki, każdy codziennie wchodził, każdy się starał przy swoim zdjęciu, więc rozumiem, że teraz jest przykro bo wygrało zdjęcie zrobione jakiś czas temu, a które już podziwiamy w kalendarzu
Do której wypowiedzi się to odnosi? Do tej, którą zacytowałam.
Też robiłam zdjęcia specjalnie, kopałam w ozdobach robiłam tło itp. Ale jakoś nie pluję na wygrane zdjęcie. Trochę luzu, odrobinę i życie będzie piękniejsze.
Pastuszku, przykro mi. Ale rozumiem, na Twoim miejscu też bym zrezygnowała.
Czyli niepotrzebnie mnie obrażasz, bo tak, rozumiem że to był konkurs. Jeszcze jedno, ta druga strona jak widzę, też nie oszczędza w słowach, jesteście świetni, macie pretensje do kogoś, że "pluje jadem" ale robicie dokładnie to samo.
Jak można tak pisać będąc administratorem forum? Trzeba umieć pogodzić dyskusję, a nie dolewać oliwy do ognia.Panna Fiu Fiu pisze:...zawistni, mali ludzie.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2013, 0:21 przez black_sheep, łącznie zmieniany 1 raz.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Nie mam zamiaru kontynuować tego OT tutaj. Napiszę Ci PW.
Wszelkie niezwiązane z tematem posty mogą być karane ostrzeżeniami za pisanie nie na temat.
Wszelkie niezwiązane z tematem posty mogą być karane ostrzeżeniami za pisanie nie na temat.
No jasne szeryfie;)
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Reasumując - kartek nie robimy, ponieważ osoba która wygrała wycofała swoje zdjęcie.
Oba zdjęcia na breloki zostaną wykorzystane do zrobienia breloków.
Oba zdjęcia na breloki zostaną wykorzystane do zrobienia breloków.
Wpadłam na konkurs, a tu taka komedia! Ubawiłam się przednie!
Co niektórzy to mają zdrowo nas*ane
P.S.: Pastuszku, proszę o to zdjęcie na maila: usiulala@o2.pl, chcę sobie przyozdobić nim tableta (jest cudne!), jeśli nie masz nic przeciw
Co niektórzy to mają zdrowo nas*ane
P.S.: Pastuszku, proszę o to zdjęcie na maila: usiulala@o2.pl, chcę sobie przyozdobić nim tableta (jest cudne!), jeśli nie masz nic przeciw