KARTY ŚWIĄTECZNE - Boże Narodzenie 2013 r. - konkurs foto :)

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: KARTY ŚWIĄTECZNE - Boże Narodzenie 2013 r. - konkurs fot

Post autor: pastuszek »

To co poniektórych muszę zasmucić jeszcze bardziej - to zdjęcie jest w kalendarzu na styczeń. Nie popadnijcie czasem w depresje od patrzenia na moje świnie.
Jeśli te co poniektóre osoby też wysyłały zdjęcia a moje wygrało to pozostawię bez komentarza jakie te zdjęcia musiały być skoro przegrały z moim.
Tym bardziej, że wysyłałam zdjęcia na konkurs gadżetowy a nie na świąteczną kartkę.
Miłego skręcania się od jadu.

Gratuluje innym świnkom wygranej :ok:
Awatar użytkownika
Panna Fiu Fiu
Administrator
Miejscowość: Chorzów
Kontakt:

Post autor: Panna Fiu Fiu »

pucka69 pisze: Co do albumu itd to zaraz poprosimy Pannę Fiu Fiu żeby się wypowiedziała.
Jak mi Gosława prześle wszystkie zdjęcia konkursowe, lub sama wrzuci je na album picasy, to można tutaj dać w jednym poście dostęp do galerii. Myślę, że to najlepszy sposób aby wszystkich zadowolić :)

Zazdrośnicy kochani! Konkurs na tym polega - niektórzy wygrywają a niektórzy przegrywają. Nie rwijcie włosów z głowy, bo zawiść na święta jest niepotrzebna. Wszystkie świnie są najpiękniejsze, więc kartki i gadżety będą miodne. :buzki:
Dropsio pisze:Ale weźcie sobie przewińcie... Tam są 4 zdjęcia, a nie jedno... Już widzę, jak będą wyglądać fragmenty głównej (chyba, że już dodane :szczerbaty: ) :szczerbaty:
Niee, to nie główna. :) Tak wygląda nasz szablon na allegro :)
Obrazek
Catarinha

Post autor: Catarinha »

Ale pastuszku, nikt chyba nie ma pretensji, że wygrały akurat Twoje świnki, tym bardziej, że zdjęcie jest bardzo ładne i wysokiej jakości! Ale pamiętając konkurs wielkanocny ze starego forum, większość jest pewnie zdziwiona tym, że wygrała fotografia bez świątecznych akcentów - a o ile mnie pamięć nie myli, w tamtym konkursie oprócz "modeli", liczyła się też dekoracja i większość zdjęć takie właśnie posiadała. Nie odbieraj tego proszę jako ataku personalnego, bo na pewno nikt nie chciał Cię urazić :buzki:

O żadnej zazdrości nie ma mowy, wierzę, że gadżety będą ładne ;) A swoje zdjęcia, podobnie jak rok temu, dałam już do wywołania i wręczę najbliższym zamiast tradycyjnej kartki :)
Pati i Karol

Post autor: Pati i Karol »

Zdjęcia Świnek Ładne ale gdzie na kartki Świąteczne gdzie szanowna komisja ma oczy? ObrazekObrazekObrazek
Pati i Karol

Powyższe Świnki to moja propozycja oceńcie sami
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

Gratuluję zwycięzcom! :jupi:
poziomka15

Post autor: poziomka15 »

Pati i Karol- Twoje propozycje faktycznie przepiękne. Przynajmniej mi bardzo się podobają. Modele bądź modelki urocze!
Niemniej nie chodzi tutaj o to,żeby teraz zmieniać werdykt ani tym bardziej by przekomarzać się kogo zdjęcie jest bardziej odpowiednie.

Ja osobiście w tym roku nie brałam udziału w tym konkursie,więc nie żywię absolutnie do nikogo żadnej zazdrości. Tym bardziej,że bardzo lubię Pastuszka (a jej świnki jeszcze bardziej :D ). Mimo to uważam podobnie,że zdjęcie troszkę źle dobrane. Choć mogę się mylić bo nie znając innych zdjęć zgłoszonych do konkursu trudno się wypowiadać. :)
Pati i Karol

Oczywiście Gratulujemy zwycięzcą i też nie żywimy urazy do nikogo ,tylko chciałem podkreślić właśnie temat świąteczny i dobór do tematu zdjęć ,brawa dla komisji :-)
Ostatnio zmieniony 10 gru 2013, 19:26 przez Pati i Karol, łącznie zmieniany 1 raz.
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Em... troszkę mnie zdziwiło to, co tutaj zobaczyłam... Rozumiem, nie każdemu się wyniki podobają, ale nie trzeba aż tak wytykać tego wszystkiego... Ja sama również bym wolała, ażeby dekoracje były na zdjęciu,a nie dorobione w photoshopie czy innym programie. Ale zrobiło mi się smutno, gdy czytałam to wszystko...
No cóż...

Czekam więc na galerię :jupi:
black_sheep

Post autor: black_sheep »

Trzeba było zrobić konkurs z głosowaniem. Komisja tylko by wybrała np. najlepsze 10 zdj spełniających warunki. Wtedy każdemu by było miło, że ktoś w ogóle jego zdjęcie zobaczy... No i szkoda, że tylko jedno zdjęcie wygrało i to takie które jest w kalendarzu. Rozumiem, że się napracowaliście, ja też i też trochę głupio się czuję, bo po co było to wszystko robić... Teraz już nie ma co debatować, może za rok coś się zmieni;) A zdjęcia na brelok rewelacja:)
Ostatnio zmieniony 09 gru 2013, 21:25 przez black_sheep, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”