Gizmulek-Derwusiowy przytulak :D
Moderator: silje
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Gizmulek-Derwusiowy przytulak :D
Derwuś teraz ma mało czasu i nie ma kiedy wchodzić na forum. Ale postaram się dowiedzieć co u malucha
Z tego ile ja wiem to Gizmo czeka na echo serca i rtg. Nie za wiele sie zmienilo od ostatniego info jakie derwuś podawala Stan jest na pewno stabilny, nic nowego sie nie dzieje.
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
Popieram, trochę wiadomości i by się zdały
-
- Miejscowość: Wrocław/Dolny Śląsk
- Kontakt:
Spokojnie dziewuszki , coś wykombinuję z fotkami Póki co Gizmuś ma się bardzo dobrze
-
- Kontakt:
Przepraszam ale nie mam czasu na wklejanie zdjęć teraz więc chętnych zapraszam na mój profil na fb , 7 ostatnich zdjęć z dzisiaj jeszcze cieplutkie https://www.facebook.com/magdalena.piek ... 279&type=3
-
- Kontakt:
Hej kochani Wczoraj z Gizmusiem byliśmy na echo serca we Wrocławiu i mamy świetne wieści !!!! Gizmusiowe serduszko bije jak dzwon , nie ma kardiomiopatii roztrzeniowej i niedomykalności zastawki mitralnej wcześniejsze echo dało bardzo złe wyniki i kiepskie rokowania ... prawdopodobnie było to spowodowane leczeniem , które w jakiś sposób obciążyło serce i cały układ ... w tej chwili Gizmo nie przyjmuje żadnych leków ale nadal szukamy przyczyn jego charczenia .... po konsultacji z dr Kacprzak-Kamińską z Medicavetu w Warszawie ... spróbujemy wykluczyć astme , która jest prawdopodobnie odpowiedzialna za te objawy ..dlatego przez tydzień Gizmuś będzie nebulizowany lekiem na astme , wspomagającym oddychanie oraz będzie przyjmował zastrzyk z dexafortu ... jeśli po 7 - 10 dniach nastąpi poprawa będzie wiadomo co jest przyczyną charczenia jeśli nie , nadal będziemy szukać ...być może jest to też alergia ...mam tylko nadzieję , że nie na siano , choć i takie przypadki bywały ;/sam Gizmo czuje się świetnie , popcornuje i cieszy się życiem ...Jestem szczęśliwa , że to nie kardiomiopatia bo to byłby wyrok dla Gizma , jej się nie da wyleczyć , jedynie spowolnić postępujący proces choroby .
- Chrumka
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt: