Major zdecydowanie w dobrej formie, wyniki krwi idealne. Czas działał tu wybitnie na korzyść.
Płochliwy pewnie zostanie, ale dramatu już nie ma.
Na razie usiłuje przegryźć się do sąsiadek, a czasami pogaduje z sąsiadem.
Zdrowe, dorodne prosię szuka męskiego towarzystwa.
Major - prawie teddy ;-) - Warszawa - wstrzymany
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Major - prawie teddy ;-) - Warszawa - wolny
Na razie okoliczności sprawiły, że zaprzyjaźnił się z również samotnym Jemiołem. viewtopic.php?t=13481 Bo, wiecie - co dwie świnki, to nie jedna 
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Major - prawie teddy ;-) - Warszawa - wstrzymany
No i w związku z tym zaprzyjaznieniem mamy kłopot. Jemioł jest od Majora starszy o jakies dwa lata, może więcej, w dobrej wprawdzie kondycji, ale brak mu palców u stóp, no i jest po operacji usunięcia kamienia z dróg moczowych. Nie mam wielkich złudzeń, co do możliwości adopcji takiej świnki, ale staram się, zeby był w jak najlepszej formie. Z Majorem stanowią świetny zespół, lubią się, na wybiegu uprawiają podskoki i berka...
Poszukuję więc innego samczyka do Jemioła, żeby z czystym sumieniem wyadoptować Majora. Chyba że ktoś chciałby obu - co polecałabym zresztą, bo fajne chłopaki
Poszukuję więc innego samczyka do Jemioła, żeby z czystym sumieniem wyadoptować Majora. Chyba że ktoś chciałby obu - co polecałabym zresztą, bo fajne chłopaki
-
Tori
- Miejscowość: Grudzoadz
- Kontakt:
Re: Major - prawie teddy ;-) - Warszawa - wstrzymany
Dzień dobry, napisałam na maila w sprawie adopcji Majora, rozumiem dopóki Jemioł nie zostanie adoptowany nie jest to możliwe?