Wally [*] Shaggy [*] Lucky [*] Kminek i Charlie

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zwierzur
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Wally [*] Shaggy [*] Lucky [*] Kminek i Charlie

Post autor: zwierzur »

Rany, powariowali na wiosnę, czy co?! Trzymajcie się. Zdrówka i zgody życzymy stadnie. :fingerscrossed: :pray:
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
klaudiawally
Miejscowość: Brzeg Dolny
Kontakt:

Post autor: klaudiawally »

Człowiek zarobiony, jak nie praca to chorowanie przez miesiąc. Jesteśmy na kontroli, nadal jeździmy osobno bo boje się ich wpakować razem mimo, że w klatce jest spokój. Typowe sprzeczki bo Charlie podziubie swoje jedzenie i idzie zabrać Kminiowi, lament na pół miasta wtedy jest :meeting:

Ale do brzegu, dziewczyny może się znacie na rzeczy i macie jakiś do polecenia bezpieczny ale nie za drogi nawilżacz powietrza? Kminek od 2 dni charczy jak stary dziad, tak pomyślałyśmy z wetem że by mu ulżyło trochę i nam też w sumie. Ale widzę niektóre ceny to mi się żołądek przewraca :ups:
Charlie (DT Pekan) jest z nami od 01.07.2022r. ❤️
Kminek jest z nami od 23.10.2021r ❤️
Lucky TM - 03.06.2022 [*]
Shaggy TM - 31.08.2021 [*]
Wally TM - 10.04.2019 [*]
klaudiawally
Miejscowość: Brzeg Dolny
Kontakt:

Post autor: klaudiawally »

Z lekami już ciężka sprawa, cuda na kiju trzeba wymyślać. W karmie nie zje, w oregano i bazylii już nie ufa czasami, przez strzykawke walka dosłownie się toczy. Ostatnio patent wymyśliłam, że Charlusiowi daje coś i jak Kminek słyszy, że ten chrupie coś to zjada swoje też :szczerbaty: Udaje, że nagle pić się chce, sianko pojeść albo się miejscami zamieniają jak na chwilę wyjde i kiedyś o mało Charliemu bym nie wpakowała do ryjka nie wiem kto był bardziej zdziwiony :laugh: Cuda na kiju z nimi czasami są o ludzie
Charlie (DT Pekan) jest z nami od 01.07.2022r. ❤️
Kminek jest z nami od 23.10.2021r ❤️
Lucky TM - 03.06.2022 [*]
Shaggy TM - 31.08.2021 [*]
Wally TM - 10.04.2019 [*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”