Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Ruby to nie jest taki zly pomysl, tylko musialabym miec podwojna taka polke bo ta jest strsznie mala.
A tutaj fotki sprzed chwili:
Ryan znalazl nowe zastosowanie tunelu. Nie wiem jak on sie tam zmiescil:

Takie loze krolewskie ma Ryan

Reszta na filmiku, ktory musicie koniecznie obejrzec! Wstawie jak sie zaladuje.
Edit: oto film
http://youtu.be/u1_4V9uZ0sU
A tutaj fotki sprzed chwili:
Ryan znalazl nowe zastosowanie tunelu. Nie wiem jak on sie tam zmiescil:

Takie loze krolewskie ma Ryan

Reszta na filmiku, ktory musicie koniecznie obejrzec! Wstawie jak sie zaladuje.
Edit: oto film
http://youtu.be/u1_4V9uZ0sU
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Świetna willa! Doskonała
Widzę, że użyłaś opasek?
Oglądając film zauważyłam duże podobieństwo charakterów: Ryana i Szkatuły
. Kiedy Diabełek podchodzi do Ryana ten od razu zaczyna zgrzytać zębami, stara się odpoczywać z dala od niego. Nadal atakuje Diablo? Wygląda na to, że on po prostu nie chce się dzielić "swoim" mieszkankiem i jest proludzką świnką
Moment 4:43 cudny
, aż gwałciłam replay 
Szkatuła miała takie samo zachowanie w stosunku do Chelsea, z tym że jak przegoniła ją od miski, to ta już się bała podejść, a Diabełek po chwili podchodzi i swobodnie je
Mogłabyś nagrać (z głosem) jak Ryan cyka, zgrzyta i kręci zadem? Chciałabym puścić to mojej terrorystce

Oglądając film zauważyłam duże podobieństwo charakterów: Ryana i Szkatuły

Szkatuła miała takie samo zachowanie w stosunku do Chelsea, z tym że jak przegoniła ją od miski, to ta już się bała podejść, a Diabełek po chwili podchodzi i swobodnie je

Mogłabyś nagrać (z głosem) jak Ryan cyka, zgrzyta i kręci zadem? Chciałabym puścić to mojej terrorystce

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- awa39
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Mieszkanko fantastyczne jaka szkoda, że wszyscy nie mogą mieszkać razem. Na filmiku zachowanie Panów w granicach tolerancji. Cały filmik tak się futrowali jakbyś im miała po sesji zabrać żarełko
Łoże Rayana po prostu boskie.

Pozostaną w sercu: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=7966
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ja myślę, że ANYA dała im żarcie na czas filmu więc wygłodniali korzystali

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

SUPER WILLA 
a powiedz mi jak ze sprzątaniem tego ci idzie ?

a powiedz mi jak ze sprzątaniem tego ci idzie ?

Dzima a myslalam, ze filmik jest z glosem
nastepnym razem nagram z glosem.
Juz kiedys Ci pisalam, ze z Ryana takie samo ziolko jak ze szkatuly
Diabelek tez jest odganiany od miski i wtedy sie zaczyna, bo on jest namolny.
A w czasie filmiku chlopaki nie dostali zarelka. Obiecalam im ze jak beda sie ladnie zachowywac to dostana miske warzyw po. I jak na nich nie bylo az tak zle.
Elka z czyszczeniem klatek to jest masakra, bo musze wszystkie 4 klatki czyscic raz na dwa gora 3 dni i wtedy mam prania na 2-3 pralki, wiec jak wszystko wypiore i wysusze to musze znowu wymienic. Wiecznie sprzatam moj pokoj. Dzien w dzien zamiatam i myje podloge bo chlopcy bardzo mi balagania.
A tutaj alfik. Wyciagnal lapke
zanim zrobilam fote to troche sie skulil, ale i tak widac ze mial wyciagnieta
On sie strasznie wyluzowal odkad nie mieszka z Ryanem i coraz bardziej mnie zaskakuje. Juz nawet tak nie ucieka jak wczesniej.

Dalam mu w to miejsce gdzie lezy lozko ale wyrzucil na bok i nadal lezy na samym kocyku

Juz kiedys Ci pisalam, ze z Ryana takie samo ziolko jak ze szkatuly

Diabelek tez jest odganiany od miski i wtedy sie zaczyna, bo on jest namolny.
A w czasie filmiku chlopaki nie dostali zarelka. Obiecalam im ze jak beda sie ladnie zachowywac to dostana miske warzyw po. I jak na nich nie bylo az tak zle.
Elka z czyszczeniem klatek to jest masakra, bo musze wszystkie 4 klatki czyscic raz na dwa gora 3 dni i wtedy mam prania na 2-3 pralki, wiec jak wszystko wypiore i wysusze to musze znowu wymienic. Wiecznie sprzatam moj pokoj. Dzien w dzien zamiatam i myje podloge bo chlopcy bardzo mi balagania.
A tutaj alfik. Wyciagnal lapke

On sie strasznie wyluzowal odkad nie mieszka z Ryanem i coraz bardziej mnie zaskakuje. Juz nawet tak nie ucieka jak wczesniej.

Dalam mu w to miejsce gdzie lezy lozko ale wyrzucil na bok i nadal lezy na samym kocyku

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A nie miałabyś mniej sprzątania gdybyś używała trocin, a na górę mata?
Może tak mi się tylko wydaje, przy jednej świni
Podziwiam ludzi, którzy mają tyle "materiału" w klatkach, jestem za leniwa na takie prania
Z Alfa się zrobił prawdziwy luuuzak

Z Alfa się zrobił prawdziwy luuuzak

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Dzima wyobrazasz sobie, ze mialabym wymiatac trociny z 4 klatek? Pozatym wszystko byloby w trocinach. Ich norki i wszyskie domki, hamaki itp. Moj dywan. Przy jednej swince czy dwoch to jeszcze ujdzie.Ja wole prac drybedy niz wymiatac trociny
a trociny przerabialam wczesniej. Wbrew pozorom z drybedami nie ma tyle roboty. Wymuje je wytrzepie i do pralki, potem na kaloryfery i za chwile suche. Latem tez szybko schna bo jest cieplo. No i swinkom jest wygodnie bo maja miekko. Pozatym nie wszczepiaja sie w siersc. Kiedys mialam problem z Alfem bo ciagle musialam wycinac koltuny z trocinami.

a trociny przerabialam wczesniej. Wbrew pozorom z drybedami nie ma tyle roboty. Wymuje je wytrzepie i do pralki, potem na kaloryfery i za chwile suche. Latem tez szybko schna bo jest cieplo. No i swinkom jest wygodnie bo maja miekko. Pozatym nie wszczepiaja sie w siersc. Kiedys mialam problem z Alfem bo ciagle musialam wycinac koltuny z trocinami.
ja sie nie moge przekonac, Lola byla cala obklejona bobkami