Klatka C&C
Moderator: Pulpecja
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Klatka C&C
Zawsze możesz kupić trochę kratek i trochę paneli, u mnie się super sprawdza taka klatka, bo od przodu mam kratki, a z tyłu i od boków, tam gdzie siano wypada z klatki mam panele, dzięki czemu pokój się tak nie syfi od sianka
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
A wiesz, że to chyba najlepsze wyjście. Nie byłam pewna czy to przejdzie czy nie ale jak mówisz, że się sprawdza takie rozwiązanie to skorzystam z niego
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
-
- Miejscowość: Bielsko-Biała
- Kontakt:
Podepnę się do tematu: a czy ktoś może kupował kratki typu C&C na aliexpress? Są sporo tańsze.
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Witam,
czy ktoś z Państwa zamawiał kiedyś, najlepiej niedawno, klatkę C&C z tej strony: www.candcmodularcages.pl ?
Zastanawiałem się nad zakupem, ale szczerze jakoś jej nie ufam – zarejestrowana na jedną osobę (która posiada też inne dziwne firmy) w Anglii, brak możliwości płatności przy odbiorze (podobno usunięto możliwość niedawno), "wirtualny" towar (poza klatki C&C praktycznie w każdym miejscu jest napisane "brak towaru"), zero opinii w internecie poza kilkoma na ich stronie.
Ogólnie zapatrzyłem się na klatkę 3x2 z loftem 1x2 i rampą, a poza tą stroną nie widzę możliwości jej zdobycia (z USA nie dostarczają), ale jak ktoś zna jakąś sensowną i sprawdzoną alternatywę, to chętnie posłucham
czy ktoś z Państwa zamawiał kiedyś, najlepiej niedawno, klatkę C&C z tej strony: www.candcmodularcages.pl ?
Zastanawiałem się nad zakupem, ale szczerze jakoś jej nie ufam – zarejestrowana na jedną osobę (która posiada też inne dziwne firmy) w Anglii, brak możliwości płatności przy odbiorze (podobno usunięto możliwość niedawno), "wirtualny" towar (poza klatki C&C praktycznie w każdym miejscu jest napisane "brak towaru"), zero opinii w internecie poza kilkoma na ich stronie.
Ogólnie zapatrzyłem się na klatkę 3x2 z loftem 1x2 i rampą, a poza tą stroną nie widzę możliwości jej zdobycia (z USA nie dostarczają), ale jak ktoś zna jakąś sensowną i sprawdzoną alternatywę, to chętnie posłucham
-
- Miejscowość: Świdnica
- Kontakt:
A ja sama stworzyłam klatke z półkami pod spodem i dachem bo mam kota w domu z wybiegu z Amazona i regału z allegro :)prosięta zadowolone
- katia
- Miejscowość: Ustroń
- Kontakt:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak z płyty polipropylenu kanalikowego zrobić kuwetę?
Czupi i Milka : viewtopic.php?f=55&t=8592