Lana , Lora (*), Mauna Kea, Lilka E.C. WOLNE [T-ń]
Moderator: pastuszek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Lana , Lora (*), Mauna Kea, Lilka E.C. WOLNE [T-ń]
5401 to nie numer Lilki
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
5401 miał Scyzoryk u mnie.Dzima pisze:5401 to nie numer Lilki
Pyrka
- Prosiak Srosiak
- Miejscowość: Gorzów Wielkopolski
- Kontakt:
Hej
Chcielibyśmy adoptować Lane lub inną panienkę z EC. Wysyłam wiadomości prywatną.
Chcielibyśmy adoptować Lane lub inną panienkę z EC. Wysyłam wiadomości prywatną.
Prosiak Srosiak[*] Elmo[*] Misia[*] Bisia[*] Emil[*] Amitka[*] Puszilda[*] Dariusz[*] Monster[*] Zuzanna[*] Kędzior[*] Sweety[*] Alicja[*] Gwiazdka[*] Zbysiu[*] Groszek[*] Lusia[*] Onyk[*]
-
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
tu wirtualna opiekunka Lory i Lany. Wieści przekazane mailem nie doprowadziły mnie do takiej histerii jak teraz czytanie posta o odejściu. Proszę pogłaskać malutka, a ja spróbuje nie ryczeć
- AniaC
- Miejscowość: Toruń okolice
- Kontakt:
Ja tak na ,,szybkiego" - dziwny nastał czas dla nas. Dziewuszki potuptały za tęczowy most i zostawiły nas i Lanusię. Dużoooo spokoju w mieszkanku Lanusi...za dużo... Przyznaję, że chciałam złamać żelazną zasadę - że świnki MUSZĄ być dwie. Ale jak to na całe szczęście bywa w życiu...zadecydowało za mnie- to ta chwila gdzie inną decyzję wstyd byłoby podjąć - ONA jest ważniejsza- ONA i samotny ON...Lana jedzie do Męża Pana Wafko!!!!! Będzie szanowną Panią Wafko-wą - ProsiakSrosiak