aż smutno mi sie robi jak pomyślę ze to nasze ostatnie wspólne dni
3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
axxk
Re: Stadko axxk bez Plamka :(
oj tak minka aniołka ale charakterek to ma 
ale bedzie miał Białcio super domek 
-
elka_w
Słodziaczek śliczny.
Kochana już tak bywa jest czas witania i żegnania
Kochana już tak bywa jest czas witania i żegnania
-
axxk
ale pocieszam się, że jedna biała slicznota zostaje u mnie jeszcze 
no włąśnie ostatnie dni z Bialkiem i przekazuje go Oli
wiem, że bedzie miał dobry domek itp i mam nadzieje ze Ola go pokocha tak jak ja.
Ale nie była to milość od pierwszego spojrzenia. pamietam jak otworzyłam pudełko w domu a tam takie 2 mae paskudy, tylko oczy sterczaly czerwone na maxa. wiecie to były takie maluszki nawet 300 gram nie wazyły.
Ale okazały sie cudownymi swinkami a jakie śliczne sa teraz
Zastanawiam sie czy zamieniać chłopaków klatkami dzisiaj już czy dopiero jak Bialek pojedzie przenieśc Śniezka. Białek siedzi w klatce 100 a Śnieguś w 80 więc przejdzie na apartamenty
no włąśnie ostatnie dni z Bialkiem i przekazuje go Oli
Ale nie była to milość od pierwszego spojrzenia. pamietam jak otworzyłam pudełko w domu a tam takie 2 mae paskudy, tylko oczy sterczaly czerwone na maxa. wiecie to były takie maluszki nawet 300 gram nie wazyły.
Ale okazały sie cudownymi swinkami a jakie śliczne sa teraz
Zastanawiam sie czy zamieniać chłopaków klatkami dzisiaj już czy dopiero jak Bialek pojedzie przenieśc Śniezka. Białek siedzi w klatce 100 a Śnieguś w 80 więc przejdzie na apartamenty
-
axxk
stadko dziisaj rozleniwione na maxa. Chciałam zrobić wybieg kosiowym dziewczynom ale wolały leżeć i przysypiać, dziwne bo juz dawno wybiegu nie było.
Martwi mnie Sońka jakaś biedna lezy, widać, ze coś ja rozkłada. Nawet obiadu nie chciała a ten pies je wszystko i w każdej ilości. Leży tylko, postękuje
Martwi mnie Sońka jakaś biedna lezy, widać, ze coś ja rozkłada. Nawet obiadu nie chciała a ten pies je wszystko i w każdej ilości. Leży tylko, postękuje
-
axxk
Białek od kilku dni jest już u olam, Śnieżek został całkiem sam, juz nawet przez kraty nie ma z kim pogadać 
teraz bryka po pokoju, aż dziwne, że jednak się wyluzował i rozbrykał, cieszy mnie to bardzo.
co u reszty stadka??
kosiowe dziewczyny miały dzisiaj wybieg wiec teraz spokój w klatce panuje. 2 kosiowych maluchów w sobotę jedzie do DS. Jakoś tak pusto sie robi
teraz bryka po pokoju, aż dziwne, że jednak się wyluzował i rozbrykał, cieszy mnie to bardzo.
co u reszty stadka??
kosiowe dziewczyny miały dzisiaj wybieg wiec teraz spokój w klatce panuje. 2 kosiowych maluchów w sobotę jedzie do DS. Jakoś tak pusto sie robi
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Powieje pustką i nudą...czas przyjąć nowych lokatorów
a może jakieś focisze? 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
axxk
o nowych lkatorkach juz sie myśli 
a dzisiaj wieczorem odwiedzili nas moi rodzice co = dostawa świeżych mleczyków, trawki, koniczynki itp
a teraz mój kochany Śnieżynek w trakcie kolacji

a dzisiaj wieczorem odwiedzili nas moi rodzice co = dostawa świeżych mleczyków, trawki, koniczynki itp
a teraz mój kochany Śnieżynek w trakcie kolacji

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
bezczelnie zapytam - on jeszcze na DT? Czy już na DS?