Morcik i Hoszi- DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Morcik i Hoszi- DS

Post autor: silje »

Obrazek

* Imię świnki- Morcik
* Wiek świnki- ur ok. 1.10.2021
* Płeć - samiec
* Numer adopcyjny - 5622
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji z kolegą z wątku, ewentualnie do innego samca lub wysterylizowanej samiczki
* Stan adopcji- DS u p. Iwony z Bierunia Starego

Obrazek

Obrazek

Obrazek

* Imię świnki- Hoszi
* Wiek świnki- ur ok. 1.11.2021
* Płeć - samiec
* Numer adopcyjny - 5623
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji z kolegą z wątku, ewentualnie do innego samca lub wysterylizowanej samiczki
* Stan adopcji- rezerwacja dla p. Iwony z Bierunia Starego

Obrazek

Obrazek

Obrazek

* Miejscowość, w której przebywają zwierzęta oraz u kogo- Sztum (woj. pomorskie), silje
* Informacje dot. diety- Cavia Complete, siano i zioła, marchew, burak, seler naciowy, jabłko, cukinia.
* Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę- PW na forum, lub mail silje_xx@wp.pl
* Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- ja

Adopcja na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/imag ... na2020.pdf

Nie kieruję się kolejnością zgłoszeń! Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (min.120cm), wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz opiekę weterynarza specjalisty od zwierząt egzotycznych.
Obrazek

Obrazek

Są to kolejne świnki znalezione w lesie. Na tą chwilę dzikie, do oswojenia. Są w trakcie leczenia nawrotu świerzbu i grzybicy.
Fajnie dogadują się razem i byłoby świetnie, gdyby do nowego domu pojechali razem, jednakże nie jest to warunek.
Jak wynika ze zdjęć- będą to świnki długowłose.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Morcik i Hoszi [Sztum]- wstrzymani, leczenie

Chłopaki byli dziś na przeglądzie u dr Judyty- są już prawie zdrowi :). Morcik ma jeszcze na nosku jakiś strupek, ale za kilka dni nie powinno być po nim śladu. Hoszi ma lekko popodgryzany zadek, choć ja nie widziałam, by się ganiali.
Poza tym- okazy zdrowia. Zwłaszcza z Morcika niezła kluska. Będzie to przystojny chłop.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Morcik i Hoszi [Sztum]- gotowi do adopcji

Szukamy domu- razem lub osobno- nie są zżyci, zwykle siedzą w osobnych kątach klatki, ale ogólnie są zgodni.
KasiaKrogulec
Miejscowość: Kwidzyn
Kontakt:

Re: Morcik i Hoszi [Sztum]- gotowi do adopcji

Post autor: KasiaKrogulec »

Piękni ☺️
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Morcik i Hoszi [Sztum]- rezerwacja

Morcik i Hoszi- rezerwacja dla p. Iwony z Bierunia Starego :)
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Re: Morcik i Hoszi- DS

28.05 chłopaki wyruszyli w długą podróż do swojego domu. Po drodze uczestniczyli w walnym zebraniu członków SPŚM w Warszawie. Na miejsce (czyli do Bielunia Starego) dotarli wczoraj.
Powodzenia w nowym życiu przystojniaki :buzki:

Cynthia- dziękuję pięknie za wizytę przedadopcyjną i transport :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”