Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Gangsterzy Szkatuły [*]
Niech już będzie tylko dobrze. Dla Pataszonka Trzymaj się, Dzimo...
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Sylwester w domu...zwierzaki pochowane, świnki osłonięte i w sumie najlepiej zniosły strzały, najgorzej przeżywał wszystko Tymek, 21godzin się nie załatwiał...wyszliśmy o po 15 ale tylko zdążyłam otworzyć drzwi od klatki i jakiś debil odpalił petardę, już było po spacerze
Tak wyglądał sylwester Tymka już po godzinie 17
Czasami zaskoczył go sen
Mandalorian miał wszystko gdzieś..
Moje dziewczyny osowiałe, Furia leży w miejscach gdzie zawsze leżał Pataszon np na środku klatki lub pod paśnikiem.
Dziś strasznie się darła, bo Harpia chciała się przytulić a ta kwiczała jakby ją obdzierano ze skóry...świnki-psycholki
Tak wyglądał sylwester Tymka już po godzinie 17
Czasami zaskoczył go sen
Mandalorian miał wszystko gdzieś..
Moje dziewczyny osowiałe, Furia leży w miejscach gdzie zawsze leżał Pataszon np na środku klatki lub pod paśnikiem.
Dziś strasznie się darła, bo Harpia chciała się przytulić a ta kwiczała jakby ją obdzierano ze skóry...świnki-psycholki
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Dopiero teraz przeczytałam o Pataszonie
Straszny rok dla Ciebie i Twoich futer. Żadne słowa na nic się tu zdadzą . Trzymaj się, Dzima.
Straszny rok dla Ciebie i Twoich futer. Żadne słowa na nic się tu zdadzą . Trzymaj się, Dzima.
- sosnowa
- Kontakt:
Pulpecja ma rację. Nie mam słów
- Dzima
- Kontakt:
Pusto w tej zagrodzie z 2ryjów z doświnieniem się wstrzymuję, bo obie dziewczyny muszą odbyć kontrolę, a podejrzewam że coś się znajdzie cysty albo inny wydatek...
Obie trzymają wagę ciężką po 1,1kg
Piętro zlikwidowane, dół okratowany... ale już się zastanawiam jak można rozbudować
Obie trzymają wagę ciężką po 1,1kg
Piętro zlikwidowane, dół okratowany... ale już się zastanawiam jak można rozbudować
Pyrka
- zwierzur
- Kontakt:
Ta mordka na ostatniej focie ma chyba jakąś propozycję... Z tych nie do odrzucenia.
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- sosnowa
- Kontakt:
Piękne są!
Jak im przechodzi deprecha? U nas tak Mysza leżała po śmierci Waldemara, cały czastam, gdzie on zakończył.
Porusza mnie niesamowicie, że świnie tak głęboko się do siebie przywiązują i tyle czasu potrzebują, by przeżyć żałobę. Na szczęście są też zdolne do nawiązania potem równie głębokich więzi z nowymi członkami stada, tak że tego... trzymam za zdrowie i doświnienie.
Jak im przechodzi deprecha? U nas tak Mysza leżała po śmierci Waldemara, cały czastam, gdzie on zakończył.
Porusza mnie niesamowicie, że świnie tak głęboko się do siebie przywiązują i tyle czasu potrzebują, by przeżyć żałobę. Na szczęście są też zdolne do nawiązania potem równie głębokich więzi z nowymi członkami stada, tak że tego... trzymam za zdrowie i doświnienie.
- Dzima
- Kontakt:
Furia i Harpia goszczą w klatce Kartoflankę, jest spoko ale nie obyło się bez awantur, najbardziej drą się moje tchórze
No i psiury.... Boguś niedługo idzie do nowego domu
No i psiury.... Boguś niedługo idzie do nowego domu
Pyrka
- Dzima
- Kontakt:
Boguś poszedł do domu, niedługo przyjedzie dzikus z rozmnożonego stada u starszego małżeństwa (1 suczka już zabrana), no bo jak to kastrować.... i tak okaleczać psy.... ale zabić maluchy po porodzie to bez żadnego zająknięcia
A ze świnkowych spraw:
Pyrka przyjechała
łączyłam od razu, bo Pyra była spragniona towarzystwa, wysprzątałam zagrodę i trafili do niej bez legowisk z kupą siana, warzywami i ulubioną półką, żeby moje tchórze nie świrowały tak bardzo jak przy łączeniu z Kartoflanką.
Ogólnie zapowiada się dobrze, Kartoflanka ze spokojem przyjęła nowy ryjek.
A ze świnkowych spraw:
Pyrka przyjechała
łączyłam od razu, bo Pyra była spragniona towarzystwa, wysprzątałam zagrodę i trafili do niej bez legowisk z kupą siana, warzywami i ulubioną półką, żeby moje tchórze nie świrowały tak bardzo jak przy łączeniu z Kartoflanką.
Ogólnie zapowiada się dobrze, Kartoflanka ze spokojem przyjęła nowy ryjek.
Pyrka
- sosnowa
- Kontakt:
Jaka Pyrka jest przecudna! Kartoflance też nic nie brakuje, podobnie jak dawniejszym rezydentkom.
Niech im się dobrze i długo razem bytuje.
Niech im się dobrze i długo razem bytuje.