Ruszamy z dystrybucją kalendarzy na 2022 rok!
Całkowity dochód uzyskany z dystrybucji gadżetów przeznaczony jest na cele statutowe Stowarzyszenia, czyli w głównej mierze na leczenie zwierząt pozostających pod naszą opieką. Ceny kalendarzy to ceny minimalne. Jeśli masz ochotę wpłacić więcej to super, daj nam tylko o tym znać składając zamówienie.
Cena kalendarza ściennego - 35 zł - wyprzedane
Cena kalendarza biurkowego - 20 zł
Wysyłka kalendarzy i gadżetów (cegiełek) rozpocznie się 3 grudnia i będzie odbywać się 1-2 razy w tygodniu zgodnie z kolejnością zamówień.
Koszt wysyłki (kurier) - 17 zł
Procedura zamówień:
1. Wyślij wiadomość na gadzety@forum.swinkimorskie.eu podając:
- co i w jakiej ilości chcesz zamówić
- swoje imię i nazwisko
- dokładny adres do wysyłki (ulica, numer budynku i mieszkania, kod pocztowy, miejscowość)
- numer telefonu !!!
2. Poczekaj na odpowiedź zwrotną z potwierdzeniem, że Twoje zamówienie jest kompletne i możesz je opłacić (z uwagi na dużą ilość @ daj nam chwilę na odpowiedź, maksymalny czas oczekiwania to 5 dni)
3. Po uzyskaniu odpowiedzi zwrotnej opłać swoje zamówienie na poniższe konto, którego numer podany będzie także w mailu, w tytule przelewu wpisując @, z którego wysłałeś zamówienie oraz swoje imię i nazwisko:
Stowarzyszenie Pomocy Świnkom Morskim
ul. św. Andrzeja Boboli 4/6
02-525 Warszawa
mBank
56 1140 2004 0000 3902 7929 5282
Informacje potrzebne do wykonania przelewu zza granicy:
Numer IBAN: PL56 1140 2004 0000 3902 7929 5282
Kod BIC/SWIFT naszego banku to BREXPLPWMBK.
SORT CODE/numer rozliczeniowy – 11402004
mBank - nazwa i adres banku odbiorcy przelewu:
mBank S.A. FORMERLY BRE BANK S.A. (RETAIL BANKING) LODZ,
Skrytka pocztowa 2108
90-959 Łódź 2
4. Cierpliwie poczekaj na swoją przesyłkę, której nadanie nastąpi do 7 dni od potwierdzenia Twojej wpłaty.
Razem z kalendarzem możesz również zamówić nasze gadżety. Zdjęcia oraz ceny znajdziesz poniżej, a za wysyłkę płacisz tylko raz.
Kalendarze oraz gadżety są w ilości limitowanej.
Staramy się realizować zamówienia jak najszybciej się da, jednak robimy to w czasie swoich codziennych zajęć, po pracy i ogarnięciu spraw życia codziennego. Dlatego prosimy o cierpliwość i zrozumienie.
W razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości, skontaktuj się z nami na adres: gadzety@forum.swinkimorskie.eu.
Kalendarz ścienny - brak, wszystkie egzemplarze wyprzedane
Kalendarz biurkowy - dostępnych jeszcze kilka sztuk
Gadżety (cegiełki):
Zestaw 4 podkładek pod kubki: całość: 19 x19 cm - 18 zł
Naklejki: duże – 7 zł / szt.; komplet dwóch małych (zielona i niebieska) – 7 zł / komplet
Świnki są wszędzie: 20,5 x 5,5 cm
Świnki na wybiegu: 20 x 13 cm
Głodna świnka: 20 x 13 cm
Komplet dwóch małych: średnica 5 cm każda
KALENDARZE 2022 + GADŻETY :)
Moderatorzy: pastuszek, Anula, justynuszek
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
KALENDARZE 2022 + GADŻETY :)
Ostatnio zmieniony 02 sty 2022, 18:03 przez Ewa i Michał, łącznie zmieniany 5 razy.
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
-
- Miejscowość: Łowicz
- Kontakt:
Re: KALENDARZE 2022 + GADŻETY :)
Jak dla mnie to jest słaby wybór gadżetów.Jest ich mało.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Bo nie jesteśmy sklepemBunia pisze:Jak dla mnie to jest słaby wybór gadżetów.Jest ich mało.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- EWCIA79
- Miejscowość: Lębork
- Kontakt:
Dzień dobry
Chciałam o coś spytać odnośnie kupna kalendarzy, wysłałam do Was dwa maile jeden 06.12 drugi 15.12 i do tej pory ne dostałam zwrotnej odpowiedzi. Zastanawiam się porostu czy wiadomości doszły. W poście o zakupie kalendarzy jest mowa że odpowiedz powinna być maksymalnie do 5 dni.Nie ukrywam że bardzo zależny mi na kupnie kalendarzy
Chciałam o coś spytać odnośnie kupna kalendarzy, wysłałam do Was dwa maile jeden 06.12 drugi 15.12 i do tej pory ne dostałam zwrotnej odpowiedzi. Zastanawiam się porostu czy wiadomości doszły. W poście o zakupie kalendarzy jest mowa że odpowiedz powinna być maksymalnie do 5 dni.Nie ukrywam że bardzo zależny mi na kupnie kalendarzy
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Z jakiego maila wysłane było zamówienie?:)EWCIA79 pisze:Dzień dobry
Jeśli dobrze się domyślam w kwestii adresu mailowego, to odpisałam i 06.12 i w ostatni czwartek - sorwdź proszę spam.
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- EWCIA79
- Miejscowość: Lębork
- Kontakt:
Miała Pani rację wiadomość była w spamie . W takim razie zaraz opłacam zamówieni. dziękuję i czekam z niecierpliwością na kalendarze