A gdyby miał zamieszkać u Was, to kontakt z trzema damami stanowi poważne wyzwanie

Odpryskowiaki akurat ma nieduże, tylko troszeczkę zachodzą na czerń tęczówki, gdyby nie ten czarny kolor naokoło, to by się nie rzucały w oczy.

Moderator: silje
Apteczka Hima:Lidka1 pisze:To trzymam bardzo mocno kciuki. Opis usg jamy brzusznej mocno mi przypomina Slayerka - też miał zmiany wskazujące na przewlekły stan zapalny (wiadomo, jaka bida była, jak do Was trafił, zmiany zostały na zawsze). W bobach może nie wyjść, ale może warto pogadać z dr Majką o kokcydiach w wątrobie? One w badaniach nie wychodzą, ale stan zapalny dają niestety. Nie wiem, jaki antybiotyk bierze teraz, mam nadzieję, że na trzewia i nerki też zadziała. Mam nadzieję, że niedługo będzie mógł do nas dołączyć
Moim zdaniem, powinien! Jak Ktoś tak z serca upodobał sobie chłopca, grzechem by było na drodze miłości wielkiej stawać...porcella pisze:HIM znowu spędza weekend u mnie - tym razem umieściłam go obok Cieciorka, niech wie, że życie to nie jest bajka
W ogóle się nie przejął podróżą, wylazł powoli z norki i poszedł konsumować.
Zjadł wszystko, odwrócił się zadem do chłopaków i szamie siano.
Chyba lepiej mu
@Zwierzurku, a on nie do zarezerwowanych powinien iść? Nie ma czasami jakieś amatorki na niego