Arbuz i Melon - synowie Odetty z tego wątku: viewtopic.php?f=98&t=11184.
Przesłodcy, weseli, zgrani, odważni i żarłoczni.
ARBUZ
- płeć świnki: samiec
- adopcyjny numer: 5460
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo: Warszawa (Bemowo), Ronek
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Urodzony w DT, brak wad wrodzonych widocznych w normalnym badaniu. Może być nosicielem e.cuniculi -
jeszcze brak potwierdzenia.
- je wszystko, co dają, w olbrzymich ilościach
- stan adopcji: do adopcji razem z Melonem
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - tylko razem z bratem
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę pw oraz e-mail: aleowc@wp.pl
- informacja o tym kto wydał zgodę na założenie wątku: Ja
Taki jestem śliczny:

MELON
- płeć świnki: samiec
- adopcyjny numer: 5461
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo: Warszawa (Bemowo), Ronek
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Urodzony w DT, brak wad wrodzonych widocznych w normalnym badaniu. Może być nosicielem e.cuniculi -
jeszcze brak potwierdzenia.
- je wszystko, co dają, w olbrzymich ilościach
- stan adopcji: do adopcji razem z Arbuzem
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - tylko razem z bratem
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę pw oraz e-mail: aleowc@wp.pl
- informacja o tym kto wydał zgodę na założenie wątku: Ja
I ja też jestem śliczny:

DT uwielbia tych panów i marzy o jak najlepszym domu stałym dla nich. Dadzą wiele radości, ich energia to najlepszy antydepresant.
W sprawie nosicielstwa e.cuni - jako dzieci nosicielki mają na to duże szanse. Nawet, jeśli w końcu dostaniemy wynik badania i będzie on negatywny, to trzeba się z tym nosicielstwem liczyć, bo nie zawsze wychodzi w badaniach. Jednak chłopcy są zdrowi i silni i kwestia ec+ nie powinna tutaj niepokoić. Co najważniejsze, nie mogą mieszkać ze świnkami, które nie są nosicielami. Jednak, skoro idą do adopcji razem, nie widzę w tym przeszkody.
UWAGA: potrzebują przestrzeni. Nie tylko klatka zgodna z wymaganiami SPŚM, ale też duże wybiegi.
Zapraszam do kontaktu
Uwaga! Jako Dom Tymczasowy – czyli osoba najlepiej znająca powyższe świnki, ich charakter, zwyczaje, potrzeby – zastrzegam sobie prawo do wyboru przyszłego domu. Interesują nas odpowiedzialne domy, w których panuje zrozumienie potrzeb zwierząt, otwartość na wiedzę i zrozumienie faktu, że świnki potrzebują dobrej opieki weterynaryjnej.
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia - obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej