- płeć świnki: samica
- adopcyjny numerek: 5400
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo: Rogoźno, Dzima
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Z płockiej interwencji "Arki". Przekazana do SPŚM (27świnek). Wyniki krwi dobre, Badania w kierunku EC samicy, z którą przyjechała dały wynik ujemny. Gotowa do adopcji po 17.06.2021. Ślepa! Totalnie niewidoma. Ma małoocze, ale bardzo dobrze sobie radzi. Kiedy pozna już układ klatki korzysta z poidełka, paśnika i odnajduje miski z jedzeniem. Nie ucieka przed człowiekiem, bo nie widzi zagrożenia

- stan adopcji: DS u Pani Małgorzaty i Zosi z Poznania.
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia -Do adopcji do samiczki, kastrata lub którąś z tego wątku
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę pw oraz e-mail: dzimaaga@gmail.com
- informacja o tym kto wydał zgodę na założenie wątku: Ja
Farba po odbiorze 25.04.2021
I aktualnie

NAKLEJKA
- adopcyjny numerek: 5445
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Córka Farby, urodzona u mnie na dt. Zdrowa. Wspiera mamę, jest jej oczami i podnosi alarm kiedy idą warzywa

- stan adopcji: DS u Pani Małgorzaty i Zosi z Poznania.
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia -Do adopcji do innej samiczki
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę pw oraz e-mail: dzimaaga@gmail.com

AGRAFKA
- płeć świnki: samica sterylka
- adopcyjny numerek: 5404
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Z płockiej interwencji "Arki". Przekazana do SPŚM (27świnek). Wyniki krwi dobre, Badania w kierunku EC samicy, z którą przyjechała dały wynik ujemny. Gotowa do adopcji po 26.06.2021. jak odkarmi maluchy. Nie widzi na jedno oko - to które zaszło bielmem.
- stan adopcji: DS Justyna K. Szczecin
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia -do adopcji do innej samiczki lub kastrata lub z którąś z tego wątku
W dniu przyjazdu, 25.04.2021
I aktualnie - piękna z lekko dłuższym włosem
Białe oczko
Zaciekawiona hamakiem, ale nie skorzystała

TEMPERÓWKA
- adopcyjny numerek: 5402
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Z płockiej interwencji "Arki". Przekazana do SPŚM (27świnek). Wyniki krwi dobre, Badania w kierunku EC samicy, z którą przyjechała dały wynik ujemny. Na lewe oko niewidoma, prawe lekko widzi, ma małoocze, ale dobrze sobie radzie, odważna i leniwa

- stan adopcji: jedzie jako towarzyszka dla Kawiorka z WA
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia -do adopcji do innej samiczki lub kastrata lub z którąś z tego wątku
W dniu przyjazdu:
Aktualnie

EKIERKA
- adopcyjny numerek: 5403
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Z płockiej interwencji "Arki". Przekazana do SPŚM (27świnek). Wyniki krwi dobre, Badania w kierunku EC samicy, z którą przyjechała dały wynik ujemny. Niewidoma, ma małoocze.
- stan adopcji: DS u Bartosza M. Gorzów Wlkp
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia -do adopcji do innej samiczki lub kastrata lub z którąś z tego wątku,
W dniu przyjazdu:
Aktualnie to okrągła mamuśka.... ojcem najprawdopodobniej jest Scyzoryk viewtopic.php?f=98&t=11171 , który przyjechał z samicami

Mega chill na środku klatki

KREDKA
- adopcyjny numerek: 5405
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Z płockiej interwencji "Arki". Przekazana do SPŚM (27świnek). Wyniki krwi dobre, Badania w kierunku EC samicy, z którą przyjechała dały wynik ujemny. Oczka zdrowe, rubinowe...a ponieważ widzi to ucieka przed człowiekiem, chowa się pod hamakami, tchórzliwa.
- stan adopcji: DS u Bartosza M. z Poznania
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia -do adopcji do innej samiczki lub kastrata lub z którąś z tego wątku,
W dniu przyjazdu 25.04.2021
Ma szramę na nosie, bo została dziabnięta przez którąś ze współlokatorek
I już ładnie zagojona:
Uwaga! Jako Dom Tymczasowy – czyli osoba najlepiej znająca powyższe świnki, ich charakter, zwyczaje, potrzeby – zastrzegam sobie prawo do wyboru przyszłego domu. Szukają dobrego, odpowiedzialnego domu z klatką (minimum 120cm) + codzienne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia - obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej