- płeć świnki: samiczka
- adopcyjny numerek: 5344
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo: Rogoźno, Dzima
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Trio oddane z powodu alergii dziecka. Co do wieku Forsycji to nie ma pewności, nie posiada dokumentacji od weterynarza.
Jest po kontroli, wyniki krwi ok, na usg małe cysty (0,5x0,9cm), ale ze względu na wiek nie będziemy ich ruszać. Na przedniej łapce pododermatitis - w trakcie leczenia.
- informacje dot. diety: Karma Cavia Complete, sianko, wszystkie podstawowe warzywa.
- stan adopcji: DS Ola L. Poznań/w trakcie leczenia podo
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do samiczki lub kastrata lub z którąś świnką z tego wątku
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę pw oraz e-mail: dzimaaga@gmail.com
- informacja o tym kto wydał zgodę na założenie wątku: Ja
Łapcia
ARONIA
- płeć świnki: samiczka sterylka
- adopcyjny numerek: 5345
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Trio oddane z powodu alergii dziecka.
Jest po kontroli, wyniki krwi ok, na usg wyszły duże cysty, więc prawdopodobnie czeka ją sterylka, ale po odejściu Małej Mi lekko się tego obawiam.
- informacje dot. diety: Karma Cavia Complete, sianko, wszystkie podstawowe warzywa.
- stan adopcji: odeszła za TM
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do samiczki lub kastrata lub z którąś świnką z tego wątku
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę pw oraz e-mail: dzimaaga@gmail.com
Waży ok 1070g, najodważniejsza z trio.
BLUSZCZ
- płeć świnki: samiec kastrat
- adopcyjny numerek: 5346
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Trio oddane z powodu alergii dziecka.
Jest po kontroli, wyniki krwi ok.
- stan adopcji: DS Dorota S. Olsztyn
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do samiczki lub z którąś świnką z tego wątku
Waży 885g, tchórz.
Jestem świnkoooodłuuużeł

Takie tam w klatce:
Uwaga! Jako Dom Tymczasowy – czyli osoba najlepiej znająca powyższe świnki, ich charakter, zwyczaje, potrzeby – zastrzegam sobie prawo do wyboru przyszłego domu. Szukają dobrego, odpowiedzialnego domu z klatką (minimum 120cm) + codzienne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia - obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej