Gustaw [Wrocław] kastrat
Moderator: silje
Re: Gustaw [Wrocław] kastrat
Zainteresował mnie Gustaw! Potrzebuję na cito towarzystwa dla osamotnionej 1,5 rocznej Fridy- samiczki po śmierci (dwa tygodnie temu) jedynej przyjaciółki Suzi (adoptowana w 2017 roku). Nigdy nie miałam kastracika! To by było dla mnie coś zupełnie nowego... Jakie ten Gustlik (po śląsku;) ma usposobienie? Czy jest groźba że nie będzie chemii między nim a nieco rozproszoną, troszkę nerwową samiczką? Potrzebuję nieco informacji by rozwiać wątpliwości. Mogę prosić?
- moniczka_omn
- Miejscowość: Justynów k. Łodzi
- Kontakt:
Jak masz pytania to napisz na adres mailowy podany na początku wątku tak, jak prosi o to dom tymczasowyNatalia pisze:Zainteresował mnie Gustaw! Potrzebuję na cito towarzystwa dla osamotnionej 1,5 rocznej Fridy- samiczki po śmierci (dwa tygodnie temu) jedynej przyjaciółki Suzi (adoptowana w 2017 roku). Nigdy nie miałam kastracika! To by było dla mnie coś zupełnie nowego... Jakie ten Gustlik (po śląsku;) ma usposobienie? Czy jest groźba że nie będzie chemii między nim a nieco rozproszoną, troszkę nerwową samiczką? Potrzebuję nieco informacji by rozwiać wątpliwości. Mogę prosić?

Na zawsze w serduszku:
Malwinka, Gudi, Żelek, Loluś, Smołek, Grzybek, Czosnek, Maluszek, Wiktorek + 2 tymczaski

Malwinka, Gudi, Żelek, Loluś, Smołek, Grzybek, Czosnek, Maluszek, Wiktorek + 2 tymczaski

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Gustaw już w domu?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Gustaw od zeszłego piątku na nowych włościach. Przyjaźń od pierwszego wejrzenia z moją samotną samiczką. Powiedzieć że jest chemia to nic nie powiedzieć! Ależ to wspaniała świneczka! I ja i on mamy wrażenie że znamy się od lat. Dokazuje już po całym mieszkaniu. Jesteśmy zachwyceni. Niestety zdjęcia wychodzą słabe, bo towarzystwo ciągle w ruchu.Dzima pisze:Gustaw już w domu?
https://www.fotosik.pl/u/NataliaNT/album/2551302