Bardzo mi przykro, współczuję straty.
Wiem jak wtedy jest ciężko
Zespół "Wszyscy" Doktorowej
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Białystok
- Kontakt:
- Doktorowa
- Miejscowość: Polska
- Kontakt:
Re: Cherry,Shelly & Shelby-Czyli zespół "S" Doktorowej
po tych paru godzinach już mi lepiej ale bierze mnie ryk jak wchodzę do pokoju gdzie jest reszta
On board: Rudi, Elżbieta (Łokietkówna), Wiewiórka,
Over the rainbow: Chobia, Chobi, Prince, Barbara (Radziwiłłówna), Maleństwo, Niga, Jadwiga (Andegaweńska)
Over the rainbow: Chobia, Chobi, Prince, Barbara (Radziwiłłówna), Maleństwo, Niga, Jadwiga (Andegaweńska)
- Doktorowa
- Kontakt:
Re: Cherry,Shelly & Shelby-Czyli zespół "All"
Z przykrością pisze to po ponad miesiącu.
Moje maleństwo ,moja mała dziecinka odeszła. 4 dni później odszedł mój ulubiony murzyn. Obie świnki przegrały walkę ze wzdęciami. Mimo podania leków, codziennych wizyt u pani weterynarz i podawania karmy ratunkowej nie dały rady. Dziwnie patrzy mi się na klatkę w której został mój ostatni adopciak Algida aka Ruda/Shelly i Jadzia(moja kupna rasowa sheltie).
Sama nie wiem czy chce koontynuować stado czy zostać przy dwóch.
Ogólnie to mi pusto w środku. Po raz kolejny mam wrażenie że spieprzyłam.
Kurtyna.
Moje maleństwo ,moja mała dziecinka odeszła. 4 dni później odszedł mój ulubiony murzyn. Obie świnki przegrały walkę ze wzdęciami. Mimo podania leków, codziennych wizyt u pani weterynarz i podawania karmy ratunkowej nie dały rady. Dziwnie patrzy mi się na klatkę w której został mój ostatni adopciak Algida aka Ruda/Shelly i Jadzia(moja kupna rasowa sheltie).
Sama nie wiem czy chce koontynuować stado czy zostać przy dwóch.
Ogólnie to mi pusto w środku. Po raz kolejny mam wrażenie że spieprzyłam.
Kurtyna.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Zespół "Wszyscy" Doktorowej
Nawet nie wiem jak cię pocieszyć... W takiej stracie nic nie pomoże
Przykro mi. Płakałam razem z tobą
Przykro mi. Płakałam razem z tobą
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Nie zaglądałam trochę... Zajrzałam... Strasznie mi przykro.
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Doktorowa
- Kontakt:
Czas na małe aktualizacje. Zarzekałam się że po tym jak odeszło Maleńswo i Nigga nie będę już brała więcej świnek.
No cóż wyszło mi to jak postanowienia noworoczne co roku Od wczoraj do Jadzi i Rudi(aka Algida aka Shelly) dołączyły dwie panny z tego wątku viewtopic.php?f=98&t=11027&sid=34fa23c3 ... e291320ba3.
Cubana została przekształcona na Elę a Blanche na Wiewiórkę(to nie był mój pomysł przysięgam xD)
Świnki po łączeniu. Rudi nieco zaczepna względem Elki,wciąż się docierają ale w BEZPIECZNY sposób. W każdym razie wszystkie żyły jak wróciłam z pracy. Jadzia bardzo polubiła Włosy Eli i często ją mizia tak zabawnie. Leżą obok siebie i jedzą razem jest dobrze xD
Pozdrawiam serdecznie Silje która pozwoliła mi zostać tym szczęśliwcem który adoptował te dwa urocze stwory.
Zdjęcia kiedyś wrzucę
No cóż wyszło mi to jak postanowienia noworoczne co roku Od wczoraj do Jadzi i Rudi(aka Algida aka Shelly) dołączyły dwie panny z tego wątku viewtopic.php?f=98&t=11027&sid=34fa23c3 ... e291320ba3.
Cubana została przekształcona na Elę a Blanche na Wiewiórkę(to nie był mój pomysł przysięgam xD)
Świnki po łączeniu. Rudi nieco zaczepna względem Elki,wciąż się docierają ale w BEZPIECZNY sposób. W każdym razie wszystkie żyły jak wróciłam z pracy. Jadzia bardzo polubiła Włosy Eli i często ją mizia tak zabawnie. Leżą obok siebie i jedzą razem jest dobrze xD
Pozdrawiam serdecznie Silje która pozwoliła mi zostać tym szczęśliwcem który adoptował te dwa urocze stwory.
Zdjęcia kiedyś wrzucę
- sosnowa
- Kontakt:
Wspaniałe wieści!!!!
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Prosimy o wiadomości jak już się zaprzyjaźnią i ułożą stosunki międzyświńskie