Heniek [Sztum]- rezerwacja
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Heniek [Sztum]- rezerwacja
Do adopcji mały (no może już nie taki mały ) synek Blanche z tego wątku
viewtopic.php?t=11027&hilit=Blanche
Będzie najprawdopodobniej długowłosy, tak jak mama.
Szukamy domku i świnkokolegi.
Heniek jest po przeglądzie weterynaryjnym- zdrowy. Miał obcięte tzw. wilcze pazurki przy tylnych łapkach (22.01) i teraz jest już idealnie piękny
* Imię świnki- Heniek
* Wiek świnki- ur. 20.12.2020
* Płeć - samiec
* Numer adopcyjny - 5300
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji do innego samca lub wysterylizowanej samiczki
* Stan adopcji- chwilowo rezerwacja
* Miejscowość, w której przebywają zwierzęta oraz u kogo- Sztum (woj. pomorskie), silje
* Informacje dot. diety- Cavia Complete, siano i zioła, uwielbia cukinię, resztę warzyw testujemy- sporo zostawia
* Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę- PW na forum, lub mail silje_xx@wp.pl
* Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- ja
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej (http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/imag ... na2020.pdf)
Nie kieruję się kolejnością zgłoszeń! Wybiorę dom moim zdaniem najlepszy- spokojny, odpowiedzialny, zapewniający przestronną klatkę (min.120cm), wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Proszę zapoznać się z procedurą adopcyjną!
http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/inde ... &Itemid=83
oraz
http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/inde ... &Itemid=88
Ważne!
Jeśli chodzi o transport- podejdźmy do tematu z rozwagą.
Wszystkim nam powinno zależeć, by świnka dojechała do swojego domu w warunkach jak najbardziej komfortowych- bez zbędnych stresów: przesiadek, hałasów, nie narażana na mrozy/upały/przeciągi itp. Dlatego też staram się nie wysyłać świnek w dalekie trasy (powyżej 300km), jednakże każdą adopcję rozpatruję indywidualnie, bo można przejechać i 600km w klasie de lux, jeśli się bardzo chce, a bywa tak, że 120 km stanowi problem. Liczę na współpracę z przyszłym domem świnki w tej kwestii.
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Re: Mały Heniek [Sztum]- wolny
On jest przepiękny
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Mały Heniek [Sztum]- rezerwacja
Heniek- rezerwacja dla chrumek z Lublina
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Heniuś w sobotę jedzie do swojego domu
Nareszcie będzie miał kolegę! Mam nadzieję, że się polubią.
Ps. Tak patrzę na te zdjęcia.. On jest teraz znacznie bardziej rozczochrany. Prawdziwy puchacz
Nareszcie będzie miał kolegę! Mam nadzieję, że się polubią.
Ps. Tak patrzę na te zdjęcia.. On jest teraz znacznie bardziej rozczochrany. Prawdziwy puchacz
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
On jest nieprawdopodobny!
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Mały Heniek - zamieszkał w Lublinie
Tak, jest cudny
Wczoraj Heniek pojechał do swojego domku
I wg pierwszych wieści- baaaardzo sobie przypadli do gustu z nowym kolegą. A właściwie- z pierwszym kolegą, jakiego Heniuś poznał. I oby to był początek prawdziwej przyjaźni!
Wczoraj Heniek pojechał do swojego domku
I wg pierwszych wieści- baaaardzo sobie przypadli do gustu z nowym kolegą. A właściwie- z pierwszym kolegą, jakiego Heniuś poznał. I oby to był początek prawdziwej przyjaźni!
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Heniek [Sztum]
Heniek (już mocno dorosły) niestety z przyczyn wyższych wrócił do DT i ponownie będzie szukał domku.
Dam mu trochę odsapnąć, pojedziemy też na przegląd do dr Judyty.
Mam nadzieję, że los się do niego uśmiechnie i znajdzie domek z kolegą w miarę szybko, bo jest podobno bardzo proświńską świnką.
Dam mu trochę odsapnąć, pojedziemy też na przegląd do dr Judyty.
Mam nadzieję, że los się do niego uśmiechnie i znajdzie domek z kolegą w miarę szybko, bo jest podobno bardzo proświńską świnką.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Heniek [Sztum]- wstrzymany
29.10 Heniek był na przeglądzie ogólnym i pobraniu krwi- wyniki ma idealne
Jeszcze przydałoby się USG ze wzgl. na wiek, ale akurat nie ma Dr, który je wykonuje. Będziemy się umawiać.
Ed.
A Heniutek aktualnie wygląda tak:
Jeszcze przydałoby się USG ze wzgl. na wiek, ale akurat nie ma Dr, który je wykonuje. Będziemy się umawiać.
Ed.
A Heniutek aktualnie wygląda tak:
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Heniek [Sztum]- wstrzymany
Wczoraj cheniek miał zrobione szczegółowe USG. Nerki delikatnie są zmienione, ale to chyba już standard u świnek w tym wieku. Zobaczymy co Dr zadecyduje- czy to już do leczenia, czy na razie do obserwacji.
W każdym razie Heniutek pojechał od razu po badaniu do potencjalnego nowego domku i zobaczymy co nam wyjdzie z tego, bo musi się dogadać z dwoma kolegami. Wszyscy są w wieku średnim, więc jest nadzieja jest .......
W każdym razie Heniutek pojechał od razu po badaniu do potencjalnego nowego domku i zobaczymy co nam wyjdzie z tego, bo musi się dogadać z dwoma kolegami. Wszyscy są w wieku średnim, więc jest nadzieja jest .......