Wielki mały Glorzo [Rogoźno]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

margonel
Miejscowość: Białystok
Kontakt:

Re: Wielki mały Glorzo [Rogoźno] wstrzymany

Post autor: margonel »

Słoneczko prześliczne :love: :love: :love:
A jakże on miał przytyć tak wycierpiany grubą skorupą pasożytów, infekcją u.m. :cry:.
Mam wielką nadzieję, że już są "wybite" do ostatniego, infekcji także niet a dalsza diagnostyka nic niepokojącego nie wykaże. Dość się już ta kruszynka wymęczyła. A co weterynarz zleciła na wygojenie podrażnienia skórki ?
Poza tym, Dzima, tak ofiarnie i troskliwie maluszkiem się zajęłaś i futerko mu nawet już odrasta. :buzki:
Awatar użytkownika
Kulki
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Wielki mały Glorzo [Rogoźno]

Post autor: Kulki »

Jak stan zdrowia maluszka? Może już poznawać nowych kolegów?
Świnka pilnie poszukiwana, a młodziak jest słodki.
Junior (2014-2020), Byłeś moim światełkiem w ciemnościach.
Gryzuś vel Borsuk (? - 2023), najżywsza, najbardziej ciekawska świnia, jaką się opiekowałem. Żegnaj przyjacielu.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Widziałam na forum, że szukasz świnki, szkoda że nie pisałeś wcześniej. Glorzo zdrowy i wstępnie zarezerwowany, czeka na wpa.
Mam jeszcze Młodego. Jest w burzliwym wieku, ale już się uspokaja. Nie jest agresywny tylko napalony, na każdego nowego kumpla.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Kulki
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Kulki »

Lucjanowi już powoli przechodzi żałoba, bo zaczął dzikie galopady po klatce, a nawet zaczął wyglądać na zewnątrz. Widać że brakuje mu towarzysza. Myślałem nad Młodym, ale Lucjan był nieco mobbingowany przez poprzedniego towarzysza (Juliana) zanim trafił do mnie, nie chciałbym mu fundować powtórki. Trzymam kciuki za obu chłopaków i czekam dalej.
Junior (2014-2020), Byłeś moim światełkiem w ciemnościach.
Gryzuś vel Borsuk (? - 2023), najżywsza, najbardziej ciekawska świnia, jaką się opiekowałem. Żegnaj przyjacielu.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Domek dla Glorzo po wpa i maluch jedzie w środę do domu :jupi:
Mój kochany, uratowany....ech...wykarmiony strzykawką już urósł i jedzie do domu.
Są czasami takie świnki na dt, które się pamięta i nad którymi długo się zastanawiam czy nie zostawić, gdyby był samiczką decyzja byłaby szybka :roll:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Świnkolub
Miejscowość: Ostrołęka
Kontakt:

Post autor: Świnkolub »

:yahoo:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Glorzo w domku, dogadał się z małym kolegą :love:
Dziękujemy Ewa i Michał za wpa :buzki:
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”