Lukrecja [*]
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Lukrecja [Grudziądz] - uratowana :)
Ale niedźwiedzica 

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Pełen synchron 

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Hej, pamiętacie Lukrecję?

Niestety, od wczoraj jest sama, Dosia odeszła...
Szukamy teraz nowej towarzyszki, żeby Lusia zbyt długo nie musiała tęsknić. Przeglądałam wątki adopcyjne, pisałam już do niektórych osób, ale na wszelki wypadek napiszę też tu.
Szukamy jakiejkolwiek świnki, z którą Lukrecja się dogada. Wiecie może o jakichś dziewczynach do adopcji w okolicach Torunia? Za daleko nie chciałabym jechać, bo musiałabym ze sobą wziąć prosiaka na spotkanie, a pogoda nie jest sprzyjająca dalekim trasom.

Niestety, od wczoraj jest sama, Dosia odeszła...
Szukamy teraz nowej towarzyszki, żeby Lusia zbyt długo nie musiała tęsknić. Przeglądałam wątki adopcyjne, pisałam już do niektórych osób, ale na wszelki wypadek napiszę też tu.
Szukamy jakiejkolwiek świnki, z którą Lukrecja się dogada. Wiecie może o jakichś dziewczynach do adopcji w okolicach Torunia? Za daleko nie chciałabym jechać, bo musiałabym ze sobą wziąć prosiaka na spotkanie, a pogoda nie jest sprzyjająca dalekim trasom.
-
- Miejscowość: ożarów mazowiecki
- Kontakt:
Napisz do joanki. Ona ma. 

Z Joanką właśnie rozmawiałam, niestety nie ma, ale wymyśliłyśmy, żeby celować w świnki bydgoskie.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Lukrecja [*]
Dziś otrzymałam informację, że Lukrecja odeszła.. Żyła ok 6 lat i 3 miesiące.
Żegnaj
Żegnaj

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT