Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: Dzima »

To kiedy ich miksujesz? :szczerbaty: Jestem ciekawa czy coś z tego będzie :fingerscrossed: może najlepiej wytnij tej 3ce to co trzeba i wtedy mam propozycję ;) :
1. Lewis sam-nara do 120
2. Przerabiasz willę (no niestety :roll: )- likwidujesz jedną część L-ki, robisz chłopakom pięterko i rampę, a Ryana odłączysz obok tak, że jeden bok będą mieli wspólny, ale zasłonisz go np. matą albo pleksą, żeby się nie widzieli.

Co ty na to?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzima jak ich nie polacze to cala trojca pojdzie do kastracji. Moze wtedy ochlona.
Tak czy owak chce zeby ta trojka mieszkala razem lub osobno ale w jednej klatce. Niewazne kto z kim, ale musze miec chociaz jedna pare.

Z ryanem i lewisem nie bede kombinowala, bo jak siostra sie wyniesie ode mnie (kwestia tygodni lub miesiecy nie wiem) to Ryan i Lewis beda mieszkac w willi w salonie (Zbuduje im nowa). I wtedy moze zapanuje spokoj.

Do srody nie mam szans, bo mam za duzo nauki, ale potem mam wiecej luzu. Moze w czwartek....
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Super :ok: Gorąco Ci kibicuję, bo mi połączenie Szkatuły totalnie się nie powiodło :twisted:
Ale może do tego czasu przedziel dół willi, jakąś deską, szafką, czymkolwiek. Nie musi być przecież przedzielona prosto, zrób im L-kę to przecież umiesz ;) :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Chodzi Ci zeby odseparowac Ryana od Diabelka? Hm miedzy nimi az tak zle nie jest. Jest zle, ale do tego czasu chyba wytrzymaja. jestem w domu wiec jak cos sie bedzie dzialo to ich oddziele. Chce ich rozdzielic, bo widze, ze oboje sie ze soba strasznie mecza. Ryan nie lubi go kolo siebie a Diabelek sie go boi. Czasami tak go pogoni, ze maly az sie obija od kratek, ale nie chce dlugo czekac bo boje sie ze cos w koncu sie stanie. Oni czasami sa w stanie nawet kolo siebie przejsc. Diablo ma swoja polke na ktora Ryan nie wchodzi i tam sie chowa. Pozatym maja wiecej wybiegu narazie zeby wiecej przestrzeni mieli.

PS a L mi wyszla prosto nawet na kacu ;)
Ann

Post autor: Ann »

ANYA pisze:PS a L mi wyszla prosto nawet na kacu ;)
No L mistrzowskie :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

I jak u chłopaków? Nie ma ofiar? :lol: Widziałam, że szalejesz z zakupami u pastuszka :szczerbaty: wyposażasz wille? czy budujesz drugą? jak drugą to ja się wprowadzę :neener:
Pyrka
ANYA

Kupilam wiecej kratek bo chyba bede musiala rozdzielic Ryana i Diabelka :sadness:
Ann

No nie, aż się boję zapytać .. Ryan nie daje żyć Diabełkowi? :pocieszacz:
ANYA

Ann pisze:No nie, aż się boję zapytać .. Ryan nie daje żyć Diabełkowi? :pocieszacz:
Dzisiaj Ryan pogonil Diabelka tak, ze ten sie podtawil i sie rzucili na siebie. Krwi nie bylo, ale dosyc groznie to wygladalo. Chyba narazie wsadze Diablatko do malej klatki, bo sie o niego boje. Czasami jest spokoj, jedza razem, przechodza kolo siebie bez zgrzytow ale sa chwile, ze mi serce sie zatrzymuje i juz wtedy interweniuje. Klade palec Ryanowi na pyszczek i mowie mu, ze tak nie wolno. On sie nigdy nie zmieni. Diabelek mu sie poddal a ten go dalej gnebi. Widac, ze dziala mu na nerwy. I zamiast coraz lepiej o jest coraz gorzej. A Diabelek jest o polowe mniejszy i taki delikatny. Taki maly karzelek. W dodatku garbaty i bez oczka :sadness:

Bede probowala z Angelo i Alfem a Ryan musi byc sam
Ann

Eh co Ty masz z tymi chłopakami... Podziwiam Cię za cierpliwość do nich.
Oby udało się połączyć Angelo i Alfa :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”