Bill, Sam i Harry- każdy w swoim domku

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Re: Bill, Sam i Harry- każdy w swoim domku

Post autor: silje »

Pojechałam wczoraj na wizytę przedadopcyjną w sprawie Billa- razem z Billem. A niech chłopak osobiście sprawdzi, czy mu się podoba, czy nie ;). Łączenia... właściwie nie było. Miki parę razy wszedł na Billa i tyle. Żadnych scysji. Widać było wyraźnie, że obaj potrzebowali towarzystwa. Bill został, a ja mam nadzieję, że będzie panowała permanentna zgoda, bo domek naprawdę dobry, zaangażowany i troskliwy. I zupełnie niedaleko, bo 15 km ode mnie- w Malborku :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Myszka Minnie- pozdrawiam i głaski dla chłopaków! :buzki: Czekam na dobre wieści.

Wątek przystojniaków z radością przenoszę do Uratowanych :jupi:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Myszka Minnie

Post autor: Myszka Minnie »

Chłopaki przeuroczo razem wyglądają :) W nocy jeszcze trochę się ganiali i sporo gadali, ale nic poważnego nie było, wyglądało bardziej na prowokację do zabawy, a nie niechęć do siebie. Miki dalej trochę Billa zaczepia, jak to ten młodszy, ale już nie tak gwałtownie i zaraz biegnie podskakując. Bill też już rano zaczepiał, a jak :D Tylko mruczą chwilę na siebie jak podchodzą sobie do pyszczków i się wąchają, ale nic groźnego się nie dzieje i zaraz jedzą wspólnie, albo śpią obok siebie. Widać, że ich do siebie ciągnie, tylko muszą jeszcze trochę się dotrzeć :)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

WSPANIALE!! :yahoo: :yahoo: tyle się chłopak naczekał na ten domek! w końcu "u siebie"!
Ale fajnie się czyta takie wiadomości!
Minnie, mam nadzieję, że już tak zostanie :fingerscrossed: golasek w jakim wieku?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Myszka Minnie

Nie wiem dokładnie, bo go dostałam "w prezencie" nie wiem skąd ( pewnie sklep lub jakaś dziwna hodowla ;/ ), był trochę wychudzony, ale teraz jak doszedł do siebie podobno wygląda na ok 4 miesiące, u mnie jest niecały miesiąc dopiero. Ale przejął kontrole w klatce, pilnuje Billa jak tylko może ;p Nie da mu krzywdy zrobić :) Kochane urwisy :buzki:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Musi być dobrze, ja tu ciągle trzymam kciuki :fingerscrossed: :)
Szczerze mówiąc, to pierwszy raz wydawałam świnkę do skinka i bardzo liczyłam na to, że Bill zachowa się jak należy i nie zarysuje golaska. Spisał się i mam nadzieję, że dalej będzie już tylko lepiej. Mikuś jest śmieszny- jak się otrzepuje, to klapoczą mu uszy :)
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Myszka Minnie

Dokładnie, ciągle tym "klapaniem" budzi Billa ( śpią ciągle główka w główkę ) :D Od popołudnia chłopaki jak aniołki, jeden za drugim łazi, turlają do siebie piłką, zero niepokojących odgłosów, nawet kilka razy się już "przytuliły" :) Nawet jedzą wspólnie sobie z pyszczków i nikomu nic nie przeszkadza. Oby tak dalej :) :fingerscrossed: :please:
Awatar użytkownika
andobe
Miejscowość: Szczecin
Kontakt:

Post autor: andobe »

Ależ się cieszę widząc ten wątek w 'uratowanych" :jupi: Pozdrowienia od Harrego/Hokiego z kumplem przy świątecznym śniadanku ;) Obrazek
Obrazek
Chico - za TM 14.11.2018
Hoki - za TM 17.10.2023
Thor - za TM 17.02.2024
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Sam wrócił do adopcji po 2 latach. Wkrótce nowy wątek.

Ed. viewtopic.php?f=98&t=10766
Awatar użytkownika
andobe
Miejscowość: Szczecin
Kontakt:

Post autor: andobe »

Oj, mam nadzieję, że jakiś dom się dla niego znajdzie :( Życzy mu tego braciszek Harry/Hoki, który wyrósł na dorodnego kabanka :D mieszka teraz z blond Thorem (patrz avatar i czerwcowa karta tegorocznego kalendarza) i ma się dobrze.
Chico - za TM 14.11.2018
Hoki - za TM 17.10.2023
Thor - za TM 17.02.2024
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”