Benito - wolny, Oriol DS - chłopcy polabo Wawa
Moderator: silje
- joaś
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Benito - wolny, Oriol DS - chłopcy polabo Wawa
oh, straszycie. musiałam wstać i sprawdzić pod hamakiem. jest Oriol w ds, u mnie 

Elton i Bernie
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
viewtopic.php?f=55&t=3065&start=340
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
A i Benita pytają 

- lionblau
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
A rzeczywiście pomyłeczka chodziło mi o Beniaporcella pisze:A i Benita pytają
A paczkę świąteczną ode mnie dostał Beniuś bo niestety nie dostałam informacji zwrotnej.
Ponoć paczki miały być rozdzielane 6 stycznia.
A i serduszko się cieszy że Oriol ma DS
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nie było jeszcze żadnych paczek... Ale biedy nie cierpi 

- lionblau
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
To mnie zasmuciłaś bo Super Świstak obiecał, że 6 stycznia paczki świąteczne z ziółkami zostaną rozdysponowane pod DT jakie się wpisało w info podczas zamówienia i oplacaenia. Trochę źle to wygląda zwłaszcza, że miały to być paczki świąteczne.porcella pisze:Nie było jeszcze żadnych paczek... Ale biedy nie cierpi
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Po 6 stycznia, to raz. Dwa, zioła zostały do SPŚM wysłane, z opóźnieniem nie z winy sklepu, tylko w wyniku zmian w dyspozycjach dotyczących wysyłki. Teraz zarząd podzieli to dla aktywnych domów tymczasowych. Sklep nie wysyłał paczek do DT bezpośrednio. To tak nie działa.lionblau pisze:To mnie zasmuciłaś bo Super Świstak obiecał, że 6 stycznia paczki świąteczne z ziółkami zostaną rozdysponowane pod DT jakie się wpisało w info podczas zamówienia i oplacaenia. Trochę źle to wygląda zwłaszcza, że miały to być paczki świąteczne.porcella pisze:Nie było jeszcze żadnych paczek... Ale biedy nie cierpi
Dodam jeszcze, że część ziół do DT już trafiła tydzień temu, tak jak tunele.
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Czas rozdysponowania paczek Super Świstak konsultował ze mną, jako prezesem SPŚM.
Niezależnie od sklepu w którym paczki byłyby zamówione w takiej formie jak obecnie, nie dałby rady dostarczyć ich ma święta Bożego Narodzenia, tym bardziej że paczki można było kupić nawet 26.12, więc parę dni po Wigilii.
Niezależnie od sklepu w którym paczki byłyby zamówione w takiej formie jak obecnie, nie dałby rady dostarczyć ich ma święta Bożego Narodzenia, tym bardziej że paczki można było kupić nawet 26.12, więc parę dni po Wigilii.
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Benito aktualnie: viewtopic.php?f=12&t=10607
A jeszcze przed Świętami DT dostał pakę ziół i karmy z darów, które zebrał dla nas "Ogonek", więc, jak mówiłam, biedy nie cierpi.
A jeszcze przed Świętami DT dostał pakę ziół i karmy z darów, które zebrał dla nas "Ogonek", więc, jak mówiłam, biedy nie cierpi.